reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

wizyty u lekarza i zdjęcia USG

Nusia no wkońcu!! :-)
Ewstra no wziela krew i mocz ;-)

Eh w cholere, gdyby te wizyty tu tak drogie nie byly! Moze chociaz raz sie uda miedzy czasie pojsc i zobaczyc malego ostatni raz na usg, jak tam sobie lezy ile wazy.. Zobaczymy.

A z ta dlugoscia maciciy to wow 31 tc powiadasz? :-D W szpitalu jak bylam tutaj na tej izbie to tez mi zmierzyla i bylo tez 30 a to 2 tygodnie temu :D

reklama
dobre wieści kobitki dziś przynosicie:)
nusia skandal tak dużo pracować!dobrze,że już finito!
angel dobrze,że udało się cokolwiek załatwić;-)

Ja też byłam dziś u położnej i nadziwić się nie mogę jak oni z macanek określają położenie :-) mój też jest głową w dół... a resztę w normie :-) Cukier mam na granicy ale nie jest to jeszcze cukrzyca... tylko morfologia nie wyszła i do powtórki...
Angel ja mam GP w 31 i 34 znów położną... no i później też jeszcze jakieś więc coś mało masz tych wizyt... myślałam że jest to jakiś standart... ale zawsze możesz zapisać się do położnej na dodatkową wizytę, ja tak kiedyś byłam

Gratuluje udanych wizyt.

Nusia pracusiu nareszcie odpoczniesz :-)

wyniki GBS odebrane, ujemne, więc super ;-) dzisiaj aplikuje leki na grzybka i mam nadzieje, że będzie lepiej (na szczęście znalazła aptekę tania i sporo zaoszczędziłam, bo na leku na grzybka 8 zł, na witaminkach 20zl, na żelazie tez trochę :tak: oj chyba tylko tam teraz będziemy kupować leki)

nusia ja juz z Toba nie wytrzymam:-)do pracy zwolnienie za to w domu teraz nadrobisz i sie bedziesz urabiac:-)no nie do zdarcia kobita:-)

Wybaczcie - dziś znowu grupowo, bo już prawie zasypiam.
Cieszę się z dobrych wieści - byle do przodu i tylko pomyślnie.
Angel dobrze że cokolwiek udało sie przyspieszyć - zawsze coś. Wagą się nie przejmuj - ja też wierzę w to, co w domu widzę, bo też bez ubrania i mam pewność swoich kilogramów a nie wagi ciuchów.
Ja idę się rano kłuć. O właśnie - trzeba jeszcze kubeczek na wiadome sprawy naszykować.

reklama
angel- to jakis cyrk u ciebie tam jest !! wizyty powinnas miec w 28t, 31t,34t, 36t, 38t takze......... ktos tam sobie calkiem niezle w....... leci...

ja mam spotkanko z polozna w poniedzialek, przychodzi do mnie do domku :-D takze nie musze do przychodni biegac

Do góry