reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

wizyty u lekarza i zdjęcia USG

Mamicurina-gratuluję :) wszystko idzie dobrze, to najważniejsze!
Matitka-trzymaj się dzielnie, teraz takich wieści z wizyt będzie niestety coraz więcej... ale mam nadzieję, że wszystkie wytrzymamy do swoich terminów.
Tricia-...mi się to w głowie nie mieście. Czy to czasem nie teraz powinnaś być najbardziej kontrolowana? Jeśli możesz sobie na to pozwolić to koniecznie za jakiś czas wybierz się na jakąs prywatną wizytę, tak dla świetego spokoju..
atomówka-gratuluję wspaniałych wieści :))) heh, też bym wolała by Bąbel miał mój nos a nie małżonka :-p hehe. Aleks wazy chyba standardowo także nie jest ani za mały ani za duży.

Zastanawiam sie jak to jest z tymi terminami porodu. Mi na każdej wizycie USG pokazuje inaczej, ale zawsze wcześniej niż pierwotny tp, który znam od początku ciązy. Nie wiem czy to w ogóle ma jakieś znaczenie.... i tak od 01 marca będę siedziała jak na tykającej bombie ;-)

reklama
atomowka super wiesci:-)no i bardzo ladnie wazy:-)i ciesze sie ze u Ciebie ciaza starsza bo niby idziemy tak samo a moj Kuba wazyl na usg 1200 bo chyba bym tu w pory narobila jak by sie okazalo ze zle wazy:-)

Dziewczyny napisze grupowo, gratuluje udanych wizyt i dużych już dzieciaczkow i iże dzieciaczki płci nie zmieniły:-) tym które maja problemy z szyjka maja problemy mieć zaciśnięte nóżki i wytrzymać jeszcze te parę tygodni żeby dzieciaczki były już samodzielne jak wyjadą z brzuszka :-) my wizytę mamy dopiero w piątek razem z psem usg więc już niedługo, ciekawa jestem ile moja małą waży.

dziewczyny ja rowniez gratuluje i ciesze sie bardzo z dobrych wiesci!!

te z problematycznymi szyjkami, ładnie wypoczywac jak najwiecej, uwazac na siebie, kolejka do rodzenia musi zostac zachowana!!;-):-D

a ja mam pytanko; czy jak ja ide na planowa cesarke to tez musze robic te wymazy?
do czego to w ogole jest im potrzebne? wiecie moze? bo nie chce mi sie szukac w dr google
z Jula robilam, no ale szlam normalnie do porodu, tylko pozniej sie potoczylo nie tak i skonczylo sie cieciem, ale generalnie wymagali w tym szpitalu co rodzilam.

aha moj gin twierdzi, ze w 36 tc mi to pobierze do badania, to nie wiem, chyba wie co robi:confused: ale ja nie wiem czemu to ma sluzyc tak na prawde.

mi tez wybaczcie post grupowy, ale wszystkim gatuluje zdrowych maluchów.
co do szyjek to bardzo prosze mi sie tutaj nie wygłupywac i czekać na termin.:tak:

Ostatnia edycja:
Tricia-współczuje gburowatej lekarki, niestety takich chyba jest więcej niż miłych, symaptycznych i otwartych..
atomówka-gratuluję. Aleks pięknie rośnie, a co do noska, też bym wolała żeby nasz Grześ miał po mnie :-)

Widzę że dzieciaczki ładnie rosną, tak jak powinny :tak: Gratuluję wszystkich dobrych wieści z ostatich dni, tak trzymać. A drobne kłopoty rozwiązywać zgodnie z zaleceniami doktorków i nie martwić się na zapas - stres szkodzi.

reklama
Do góry