reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

wizyty u lekarza i zdjęcia USG

Ale się porobiło ..no no.. Pinula! Lina! trzymajcie się dzielnie, jeszcze trochę do szczęśliwego finału. Oszczędzajcie się!

Anula-
bardzo się cieszę, że wszystko dobrze :tak:

Mata-
mam nadzieję, że sprawnie uporasz się ze swoją uciążliwością...

Miska-o jak dobrze czyta się takie dobre wieści :-) a dorodne jądra to ważny atrybut każdego faceta :-p hehehe, eh głupia ja :zawstydzona/y:

no to oby więcej dobrych wieści! Byle do marca :happy2:

reklama
Ja rowniez po wizycie i przypomnialo mi sie co 6 lat temu przechodzilam, teraz na to pozwolic sobie nie moge czyli 6 tygodni w szpitalu.
Szyjka krotka, rozpulchniona jak to lekarz powiedzial ale kanal zamkniety.
Mam duzo wiecej odpoczywac wytrwac przynajmniej 4 tygodnie a za 2 kontrola.
Jesli pojawia sie skurcze to od razu do niego czy sie porod nie zaczyna i wtedy szpital.
Inny lekarz inne podejscie, nie wiem jaka wczesniej mialam szyjke ani co bo wedlug tamtego bylo wszystko ok.

reklama
Ja rowniez po wizycie i przypomnialo mi sie co 6 lat temu przechodzilam, teraz na to pozwolic sobie nie moge czyli 6 tygodni w szpitalu.
Szyjka krotka, rozpulchniona jak to lekarz powiedzial ale kanal zamkniety.
Mam duzo wiecej odpoczywac wytrwac przynajmniej 4 tygodnie a za 2 kontrola.
Jesli pojawia sie skurcze to od razu do niego czy sie porod nie zaczyna i wtedy szpital.
Inny lekarz inne podejscie, nie wiem jaka wczesniej mialam szyjke ani co bo wedlug tamtego bylo wszystko ok.
no to widze ze szyjkowcow u nas ci dstatek ;/ albo tew dzieciaki trakie duze albo nie wiem ;/
jestes kolejna z rzedu dziewczyna co problem z szyjka ma ;/

Do góry