reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wizyty u lekarza i zdjęcia USG

Ja swojego tez podziwiam:-)
Moje motto powinno tez byc takie samo:-)az patrzyl na mnie dziwinie:-D
A teraz...:-)ostatnio jak probowalismy to dzidzia zaczela kopac i po wszytskim:-D

reklama
ja mialam do niedawna ochote i to calkiem spora:-), a teraz od paru dni jakos nie bardzo...:no:. a ten moj chlop taki rozwydrzony tymi ciaglymi przytulankami (do niedawna), ze ciezko mi go przystopowac...:dry:

Ja największa ochotę miałam w I trymestrze i na początku drugiego. Ale przez te nawroty grzybka odpuściliśmy sobie... Ale w pierwszej ciąży, to ani M ani ja nie mieliśmy ochoty, w drugiej juz całkiem inne podejście. A jak pomyślę, że 8 miesięcy po porodzie dopiero udało mi się przełamać... teraz pewnie będzie o wiele szybciej ;-) tylko ciekawe czy czasem znów fasolinki nie będzie :rofl2:

Mata niemożliwa jesteś :) jeszcze Maluszek się nie urodził a Ty już o następnym myślisz :-D:-D:-D:-D
m

może nie myślę, ale nie wykluczam ;-) stąd też nastawienie na łóżko piętrowe 3-osobowe (przezorny zawsze ubezpieczony :-p:rofl2:) a to tak w temacie ochoty na seks, jak przy pierwszej ciąży praktycznie przez 1,5 roku (ciąża i potem po porodzie) kompletnie mnie nie ciągneło, to teraz wprost przeciwnie, a wiadomo jak to bywa przy karmieniu piersią ;-) tym bardziej jak ktoś anty nie używa, a npr przed pierwszą @ po porodzie to na zasadzie uda się albo nie uda ;-)

Lina - ​się śmiejesz z maty.... ja w pierwszej ciąży jestem, a juz planuję nastepne... ;o ahahah

ja w pierwszej ciąży też tak myslałam- po porodzie zmieniłam zdanie, dopiero tak po 2 latach od urodzenia Dobrusi zaczęłam sie przełamywać, z M było gorzej (jak to facet, który ma na utrzymaniu rodzine) ale na szczęście maluch sam zadecydował, kiedy na niego przyszła pora :-p

O mamo ja to się zapieram, że moja córcia będzie jedynaczka :-D:szok:
jedynaczka będzie na pewno, tylko nie wiadomo jak długo ;-) bo jak znajdziesz księcia na białym rumaku to zdanie możesz jeszcze zmienić ;-):rofl2:

reklama
Do góry