reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wizyty u lekarza i zdjęcia USG

reklama
Cześc dziewczyny:-)
Matitka -gratuluje córeczki
Mini - ja bym brała tą luteine teraz biorę .Miałam kłucia w 18 tygodniu i znajomy lekarz mi przepisał powiedział że luteina potrafi pomóc donosić zmniejsza komplikacje .Byłam u swojego potem lekarza i stwierdził żę nie potrzeba i przestałam brać i znowu kłucia się zaczęły i szpital.Wiec zmieniłam lekarza biorę luteine i mam pesser którego mogłam uniknąć.A luteine biorę 3x2.

Matitka
no to radość jest ogromna
nieplanowana a taka wyczekiwana
pewnie Kacperek i Tymoteuszek
beda dzielnie siostry bronić

Zobacz załącznik 419198

............................
Mini
wiesz jak u mnie jest
i lutki nie biore
niektórzy lekarze uwazaja ze do 25tc jest sens ją
brac potem juz nie działa tak jak powinna
ale decyzja nalezy do Ciebie

Mtitka gratuluję córuni :)

Co do przytulańców ja mam mega ogromną ochotę, mega, mega chyba mogłabym codziennie. Ale to jakoś w połowie 2 trymestru ta ochota mnie naszła
Mój P za to nie chętny, mówi,że jakoś myśli o maluchu,że od uderzy :-D:-D:szok::szok: albo,że on coś czuję i nie czuję się komfortowo wtedy
No ale jak baba nalega to co ma robić :-D

reklama
Fu fu co do sexu to od 2 lat ( po porodzie Bartka) raz na dwa, trzy miesiace to dla mnie za duzo. Kolejna ciaza to byl strzal w 10 i od tego czasu 0 sexu:)
Gratuluje dziewuchy Mtitka:)

Do góry