reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wizyty u lekarza i zdjęcia USG

witam po lekarzu: polozna zważyła zmierzyła umowila na nastepne wizyty gin sprawdzil tylko palcem i podusil brzuszek i powiedzial ze ladnie rosnie :-)a usg nie robil... nie stety,,, dostalam skierowanie do okulisty jutro ide :-)a na skaczace cisnienie kazal mi kupic dopegyt 0,25g 2x1/2 tabl czy ktoras to brala??

reklama
Nusia super, ze z Malenstwem wszystko ok :)

Lenka ja tez mialam do wyboru 16 lub 19 wrzesnia (bo 17 i 18 wrzesnia to weekend) no i stanelo na 19, bo mi poniedzialek bardziej pasuje na kolejna wizyte :)

niusia gratulacje koniecznie wklej zdjecia !!!! ja rozbie zdjecia aparatem na trybie makro i wklejam na forum bo tez nie mam skanera :) Polak potrafi :p
almasta- to na kolejna wizyte czekamy razem z niecierpliwościa pozdrawiam serdecznie

Już po wizycie. Zaatakowały mnie grzybki dostałam Gynalgin. Z |Maluszkiem wszystko ok. Wrpawdzie zakazy które obowiązywały nadal obowiązują, ale Duphaston moge odstawic. Powiedział że bardzo dobrze że się skonsultowałam z lekarzem który mi powiedział że nadal mam brac Duphaston. Bo przerywanie zażywania go po 3 tygodniach w 10 tygodniu nie było by dobrym posunięciem. Maluch ma 65 mm :D Ale zdjęcia nie dostałam. LEkarz kazał mi się też zarejstrowac na USG genetyczne co już uczyniłam i mam do w ten czwartek. (150 zł kosztuje)
A i serduszko słyszałam. Ale się zdenerwowałam, bo go położna nie mogłą znaleźc więc mi po głowie już chodziły myśli że może nie bije :(:(:( Ale na szczęście znalazły. ufff .
kolejna wizyta 20 września.

to zdjęcie mojego skarbka, troszke niewyrażne ale cos tam go widać:-)

http://imageshack.us/photo/my-images/847/dsc0745xa.jpg/

pinula ciesze się że z maluszkiem wszytko dobrze. A te grzybki wyleczysz. Pobierzesz kilka dni gynalgin i będzie ok. Ja zawsze szybko łapałam grzybki, ale teraz odpukać na razie jeszcze nic nie złapałam:-)

. LEkarz kazał mi się też zarejstrowac na USG genetyczne co już uczyniłam i mam do w ten czwartek. (150 zł kosztuje)
.
ja za genetyczne płaciłam 180 euro=około 700 zl, ale wam zazdroszczę polskich cen

Ostatnia edycja:
nusia a my ci zadroscimy tamtejszych zarobkow ;) pinula super ze wizyta sie udala i wsyztso wporzadku :) a teraz zaczyna sie sezon na grzybki ;) wiec sie nieprzejmuj minie ;) nusia widac dzidizola sliczny szkrabek maly :)

pinula super że cie lekarz przyjął bez problemu i bardzo dobre wieści o maluszku, ciesze się :happy2:

ja czuje jak mi serce wali jeszcze prawie 3 godz do wizyty:sorry2:

reklama
Już po wizycie. Zaatakowały mnie grzybki dostałam Gynalgin. Z |Maluszkiem wszystko ok. Wrpawdzie zakazy które obowiązywały nadal obowiązują, ale Duphaston moge odstawic. Powiedział że bardzo dobrze że się skonsultowałam z lekarzem który mi powiedział że nadal mam brac Duphaston. Bo przerywanie zażywania go po 3 tygodniach w 10 tygodniu nie było by dobrym posunięciem. Maluch ma 65 mm :D Ale zdjęcia nie dostałam. LEkarz kazał mi się też zarejstrowac na USG genetyczne co już uczyniłam i mam do w ten czwartek. (150 zł kosztuje)
A i serduszko słyszałam. Ale się zdenerwowałam, bo go położna nie mogłą znaleźc więc mi po głowie już chodziły myśli że może nie bije :(:(:( Ale na szczęście znalazły. ufff .
kolejna wizyta 20 września.

oojj znam to mi ostanio probowala znalesc serce tycvh urzadzonkiem i nie bylo slychac myslalam ze zawal na miejscu bede miala czarne mysli, nastepnego dnia usg i lekrzasz suzkal i suzkal i znalazl silne jak dzwon uffff dziecko lezalo prawie na boku hahah ;] aaa usg genetyczne u mnie 230 zyla i mam 1 wrzesnia -strach sie bac

Do góry