reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wizyty u lekarza i zdjęcia USG

jak by moja niunka wyskoczyla w moje urodzinki to by byla rewelacja :) 23.02 byla by donoszona sliczna pulchniutka a nie tak jak mi kazdy mowi byle bym do poczatku lutego wytrzymała

reklama
my wczoraj byliśmy na usg, 1550 g obywatelki urosło:) wymiary zgodne z wiekiem ciąży +/- 3 dni, generalnie wszystko w porządku:)

widze ze tu dyskusja na temat rozpakowania sie w dogodnym czasie:)
Ja jestem po wizycie u GP i o dziwo wynik z holtera jest rewelacyjny, zadnych lekow nie dostalam , skoki wytlumaczyl mi tym ze w ciazy to sie czasem zdarza .Dostalam 4 tyg zwolnienia tylko dla tego ze bola mnie plecy-bo juz chcial mnie wyslac do pracy, ale powiedzialam ze mam cieżka prace i ble ble ble i w polowie lutego ide na macierzynski wiec sie zgodzil za 4 tygodnie powinien mi przedluzyc na kolejne 4 i tyle.Trudno w tym kraju dostac zwolnienie oj trudno.

Gratuluję udanych wizyt, dobrych wyników i w ogóle cieszę się, że jest ok.

Bozienka - ​w takim razie mój wieczorny paciorek będzie polegał na życzeniach dla Ciebie żebyś dostała piękny pulchniutki prezencik 23.02;-)))

Duże te Wasze maleństw już
Ciekawa jestem ile mój synuś będzie ważył, a USG mam po 11.01
Co do terminów i planów urodzeniowych
Ja termin mam na 21.03 ale chciałabym urodzić do 10-15 marca
A mój luby ma urodzinki 1.03 więc też ni byłoby źle taki prezencik mu sparwić

Jak rozmawiałam z moją położną to mi powiedziała, że po 36 tygodniu podpowie mi co zrobić, żeby za 2-3 dni na porodówce wylądować :-):-):-):-) jak już będę wiedziała to się podzielę z zainteresowanymi :-):-):-):-) podobno w 100% pewne jak się "Cioci słuchać będę" :-D:-D

Jak rozmawiałam z moją położną to mi powiedziała, że po 36 tygodniu podpowie mi co zrobić, żeby za 2-3 dni na porodówce wylądować :-):-):-):-) jak już będę wiedziała to się podzielę z zainteresowanymi :-):-):-):-) podobno w 100% pewne jak się "Cioci słuchać będę" :-D:-D

Ja też chcę :tak:

reklama
Kochane na początku lutego kończe 36 tydzień :-):-):-) wtedy już będę wiedzieć :-):-):-) a Atomówka nawet będziesz wiedziała czy się sprawdziło ;-);-)bo mówie 2 tydzień lutego mi się marzy także jak będę mieć sposób to w 37 skończonym tygodniu próbuję :-):-):-)

Do góry