reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wizyty u lekarza i zdjęcia USG

reklama
widze ze tu dyskusja na temat rozpakowania sie w dogodnym czasie:)
Ja jestem po wizycie u GP i o dziwo wynik z holtera jest rewelacyjny, zadnych lekow nie dostalam , skoki wytlumaczyl mi tym ze w ciazy to sie czasem zdarza .Dostalam 4 tyg zwolnienia tylko dla tego ze bola mnie plecy-bo juz chcial mnie wyslac do pracy, ale powiedzialam ze mam cieżka prace i ble ble ble i w polowie lutego ide na macierzynski wiec sie zgodzil za 4 tygodnie powinien mi przedluzyc na kolejne 4 i tyle.Trudno w tym kraju dostac zwolnienie oj trudno.

moja mama ma 6 lutego ale raczej nie chce urodzic na jej urodizny ooo nie!!!!

co do przenoszenia pierwszego dziecka- to sie nie zgodze ;] duzo mam wczesniakow rodzi je jako pierwsze, a drugie przenosza. Ale ja mam nadzieje ze u was bedzie tak jak sobie chcecie , ja chce po 36 kolo 38 tc urodzic ale co na to moj gin to nie wiem !

Gratuluje udanych wizyt:-)
Amandla - waga twojej małej jak mojego synka :-)
Trzymam kciuki za wizyty które was czekają.
A ja wiedziałam że maluch to mały nie jest mój bo ciasno mu w brzuchu już i widzę jak się wypina i czuje

Ha, no przecie moj termin juz z OM i pierwszego USG- 26 marzec to urodziny mojej Mamy :-)
Ewstra cieszę sie, że masz wkoncu zwolnienie- ja Was szczerze podziwiam.. Dwa dni po 3 godziny łazenia po sklepach i plecy i nogi myslalam , ze sobie pourywam :(

No u nas tatuś ma 30 marca urodziny i na dodatek 30 stke:-) ale wolałabym urodzic tak około 10 marca:-) a termin mam na 6 :-)

widze ze tu dyskusja na temat rozpakowania sie w dogodnym czasie:)
Ja jestem po wizycie u GP i o dziwo wynik z holtera jest rewelacyjny, zadnych lekow nie dostalam , skoki wytlumaczyl mi tym ze w ciazy to sie czasem zdarza .Dostalam 4 tyg zwolnienia tylko dla tego ze bola mnie plecy-bo juz chcial mnie wyslac do pracy, ale powiedzialam ze mam cieżka prace i ble ble ble i w polowie lutego ide na macierzynski wiec sie zgodzil za 4 tygodnie powinien mi przedluzyc na kolejne 4 i tyle.Trudno w tym kraju dostac zwolnienie oj trudno.

super ze dostałaś zwolnienie. mam nadzieje ze w styczniu jak pojde to też dostane. Bo 21 lutego zaczynam juz macierzyńskie:-)

reklama
Też byłoby fajnie dostać na urodziny prezent w postaci maleństwa, ale.... do 3 kwietnia mialaby mi w bębnie siedziec?
oj... jednak troszke późno:p będzie psikus i będzie 29 lutego ... urodziny co 4 lata... moje dziecko wolniej by się starzało:D

Do góry