reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wizyty u lekarza i zdjęcia USG

Ja też już zgłupiałam i moje suwaczki też :tak:
Wyczytałam, że wg momentu zapłodnienia ciążę liczy się 38 tygodni, a że ja wiem kiedy córę zmontowałam to 3 marca jak nic :-) ale lekarz kazał mi się nastawić w okolicach 20 lutego :tak:

_Lina oj walentynki trochę szybko :)

Ostatnia edycja:
reklama
Inamorate gdzie tam szybko - dla mnie drugi tydzień lutego byłby w sam raz :-):-) cieszyłabym się jak Wariatka jakby się tak jakoś udało - nie koniecznie 14 może być 13,12,11,10 a i 15 luty :-):-):-) 37 tc - poród pewnie z zaskoczenia - to i bym na cesarkę nie naciskała tylko spróbowała jakby już skurcze i rozwarcie było :-):-):-) a jak mi minie termin to już nie będzie tak super :sorry:

W sumie racja ja też bym wolała przed terminem, bo jednak po terminie to już bym się denerwowała, ze wyjść nie chce :tak:

maluszki wyjdą wtedy kiedy bedą chcieć :)) no ale marzyc sobie można kiedy byśmy chciały :)) ja bym chciała żeby moja Roksi wyszła 27 lutego bym miała cudowny prezent urodzinowy :))

maluszki wyjdą wtedy kiedy bedą chcieć :)) no ale marzyc sobie można kiedy byśmy chciały :)) ja bym chciała żeby moja Roksi wyszła 27 lutego bym miała cudowny prezent urodzinowy :))

Widzę, że mamy takie same marzenia :) i urodziny tego samego dnia :)
Pozdrawiam

Ostatnia edycja:
Amandla no tylko sie cieszyc ze tak ładnie pannica rośnie,
no i 30tc minał i coraz mniej zostało
i z kazdym dniem Obywatelka coraz lepiej przystosowana do zycia samodzielnie.

Kasiulka no super ze Grzes odpowiednio rośnie, ani za duzo ani za mało.

Maria na pewno Ci ciezko,
duzo sił i wytrwałosci.
trzeba wiezyc ze bedzie dobrze , musi.
Pomode sie o Twoja dziecinke. zeby sama mogła i umiała oddychac i serduszko ładnie biło. czasem ekarze sie myla.

A pierwszego dziciaczko to raczej sie przechodzi niz za wczasu rodzi. t
akze pomarzyc mozna, bo koncoweczka to ciezka i ostatnie dni to stasznie sie dłuza.
i tak po 36tc to kazda juz by chciała tuic maluszka a czasem trzeab poczekac dłuzej.

nusia oby nie, to na urodzinkach koleżanki musisz uważać :))zreszta ty masz na sam poczatek marca wiec te 3-4 dni wcześnie by nic nie zmieniły :))
ja dopiero wizytę u gina mam 10 stycznia a usg pod konec stycznia ztn zalezy od nas bo chodzimy i tak prywatnie wiec kiedy bedziemy chcieli to pojdziemy ale staramy sie przewaznie co 6-7 tygodni chodzic :)) juz sie doczekac usg nie moge.

Ostatnia edycja:
reklama
No własnie ja tez mam przyjaciółkę z 27 lutego i ona tez córeczke urodziła 27 lutego. Jak nasza tak sie urodzi no to dopiero będzie wesoło :)

Do góry