reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wizyty u lekarza i zdjęcia USG

Ja też już zgłupiałam i moje suwaczki też :tak:
Wyczytałam, że wg momentu zapłodnienia ciążę liczy się 38 tygodni, a że ja wiem kiedy córę zmontowałam to 3 marca jak nic :-) ale lekarz kazał mi się nastawić w okolicach 20 lutego :tak:

_Lina oj walentynki trochę szybko :)

Ostatnia edycja:
reklama
Inamorate gdzie tam szybko - dla mnie drugi tydzień lutego byłby w sam raz :-):-) cieszyłabym się jak Wariatka jakby się tak jakoś udało - nie koniecznie 14 może być 13,12,11,10 a i 15 luty :-):-):-) 37 tc - poród pewnie z zaskoczenia - to i bym na cesarkę nie naciskała tylko spróbowała jakby już skurcze i rozwarcie było :-):-):-) a jak mi minie termin to już nie będzie tak super :sorry:

W sumie racja ja też bym wolała przed terminem, bo jednak po terminie to już bym się denerwowała, ze wyjść nie chce :tak:

maluszki wyjdą wtedy kiedy bedą chcieć :)) no ale marzyc sobie można kiedy byśmy chciały :)) ja bym chciała żeby moja Roksi wyszła 27 lutego bym miała cudowny prezent urodzinowy :))

maluszki wyjdą wtedy kiedy bedą chcieć :)) no ale marzyc sobie można kiedy byśmy chciały :)) ja bym chciała żeby moja Roksi wyszła 27 lutego bym miała cudowny prezent urodzinowy :))

Widzę, że mamy takie same marzenia :) i urodziny tego samego dnia :)
Pozdrawiam

Ostatnia edycja:
Amandla no tylko sie cieszyc ze tak ładnie pannica rośnie,
no i 30tc minał i coraz mniej zostało
i z kazdym dniem Obywatelka coraz lepiej przystosowana do zycia samodzielnie.

Kasiulka no super ze Grzes odpowiednio rośnie, ani za duzo ani za mało.

Maria na pewno Ci ciezko,
duzo sił i wytrwałosci.
trzeba wiezyc ze bedzie dobrze , musi.
Pomode sie o Twoja dziecinke. zeby sama mogła i umiała oddychac i serduszko ładnie biło. czasem ekarze sie myla.

A pierwszego dziciaczko to raczej sie przechodzi niz za wczasu rodzi. t
akze pomarzyc mozna, bo koncoweczka to ciezka i ostatnie dni to stasznie sie dłuza.
i tak po 36tc to kazda juz by chciała tuic maluszka a czasem trzeab poczekac dłuzej.

nusia oby nie, to na urodzinkach koleżanki musisz uważać :))zreszta ty masz na sam poczatek marca wiec te 3-4 dni wcześnie by nic nie zmieniły :))
ja dopiero wizytę u gina mam 10 stycznia a usg pod konec stycznia ztn zalezy od nas bo chodzimy i tak prywatnie wiec kiedy bedziemy chcieli to pojdziemy ale staramy sie przewaznie co 6-7 tygodni chodzic :)) juz sie doczekac usg nie moge.

Ostatnia edycja:
reklama
No własnie ja tez mam przyjaciółkę z 27 lutego i ona tez córeczke urodziła 27 lutego. Jak nasza tak sie urodzi no to dopiero będzie wesoło :)

Do góry