reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wizyty u lekarza i zdjęcia USG

reklama
Amandla wow... jaka duża Obywatelka :-) ja myślałam, że ta moja Żabka to olbrzymek a tu proszę :-):-):-) inne Żabki jeszcze dużo większe :-):-):-)

Mamicurina + smieje sie z tych maxi cosi bo w koncu to teraz numer jeden cenowo i z powodu mody - wiec mysle ze jest to pewien wyznacznik dobrobytu.

No u mnie juz złe wiesci - byłam dziś na echo serca płodu i wyszło źle, na 90% czeka nas jedna bądz kilka operacji serca po porodzie - ale to sie okaze po porodzie czy daje rade sama zyc czy nie. ogolnie cos jest z zastawka.

trzymam kciuki żeby wszystko dobrze się skończyło i na pewno tak będzie- nie może przecież być inaczej

Lina, czy ja wiem czy duża, w sumie już skończyłam 30 tydzień, więc według norm, to dziecko jest średnie, ale grunt, że rośnie;)

Amandla kolejne wielkie szczęście pod serduchem :))) aż buzia się sama smieje jak się czyta takie super wieści że maluszki tak pięknie i szybko rosną :)) oby tak dalej :))

Amandla o jaka duża Twoja córcia :) Ja mam termin na 3 marca usg miałam w piątek a moja córcia 1100gr, ale mam nadzieję, że jeszcze przybierze na wadze :tak:

Ja tez jestem z początku marca - termin na 4 :-):-):-):-) ale pan Doktor obiecał, że najpóźniej na Dzień Kobiet prezent dostanę :-):-):-) chyba, że na Walentynki się sprawi :-):-):-)

reklama
Do góry