reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wizyty u lekarza i zdjęcia USG

reklama
Amandla wow... jaka duża Obywatelka :-) ja myślałam, że ta moja Żabka to olbrzymek a tu proszę :-):-):-) inne Żabki jeszcze dużo większe :-):-):-)

Mamicurina + smieje sie z tych maxi cosi bo w koncu to teraz numer jeden cenowo i z powodu mody - wiec mysle ze jest to pewien wyznacznik dobrobytu.

No u mnie juz złe wiesci - byłam dziś na echo serca płodu i wyszło źle, na 90% czeka nas jedna bądz kilka operacji serca po porodzie - ale to sie okaze po porodzie czy daje rade sama zyc czy nie. ogolnie cos jest z zastawka.

trzymam kciuki żeby wszystko dobrze się skończyło i na pewno tak będzie- nie może przecież być inaczej

Lina, czy ja wiem czy duża, w sumie już skończyłam 30 tydzień, więc według norm, to dziecko jest średnie, ale grunt, że rośnie;)

Amandla kolejne wielkie szczęście pod serduchem :))) aż buzia się sama smieje jak się czyta takie super wieści że maluszki tak pięknie i szybko rosną :)) oby tak dalej :))

Amandla o jaka duża Twoja córcia :) Ja mam termin na 3 marca usg miałam w piątek a moja córcia 1100gr, ale mam nadzieję, że jeszcze przybierze na wadze :tak:

Ja tez jestem z początku marca - termin na 4 :-):-):-):-) ale pan Doktor obiecał, że najpóźniej na Dzień Kobiet prezent dostanę :-):-):-) chyba, że na Walentynki się sprawi :-):-):-)

reklama
Do góry