reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wizyty u lekarza i zdjęcia USG

pinbula- a nie mzoesz isc do innego gina ? zalozyc kartoteke i cala reszte ? tu chodzi o becikowe ponoc do 10 tc trzeba kartoteke miec i zaswiadczenie- ale o tym dokladnie nie cyztalam, i dziwne te baby w rejestracji grrrrrrrrr oby sie udalo jak chcesz;] mi gin dzis w kartotece napsial ze mam silne wymioty(a nie mam i jakies czopki na nie) zeby bylo pod L4

reklama
Nie chce innego lekarza, do wielu już chodziłam z a tym mi sie współpracuje najlepiej. Powiem mu że jestem zmęczona jak wracam z pracy i chciałabym odpocząc. Może mi da zwolnienie. W końcu to i tak narazie pracodawca płaci. :p A dostac się do niego raczej dostanę. Powiem jak było że mnie na rejstracji odesłały bezpodstawnir. Jak mnie nie przyjmie to babom zrobie awanturę. i tyle. A co mi tam w ciąży jestem to mam huśtawki nastrojów. :p

Co z naszym głownym wątkiem wiecie coś??

witajcie:) ja wczoraj miałam kontrolę - to usg genetyczne. dłuuuuuugo miałam badanie, bo dzidzia tak ruchliwa że uciekała lekarce i nie chciała dać się zmierzyć;)
ale w końcu się udało i zostało stwierdzone, że są dwie ręce, dwie nogi, nawet paluszki na rączkach się udało policzyć ;) wszystko na swoim miejscu, odpowiednio rozmiarowe.. nawet maluszek większy i wychodzi na 4 marca juz a nie 7 (ale wiadomo że teraz to co wizyta to będzie inaczej wychodzić :) ).
Małe ma prawie 5 cm długości, ruchliwe niesamowicie - cudny widok. generalnie lekarka była bardzo zadowolona:)
na pierwszym zdjęciu maleństwo drapie się po główce rączką :)
to drugie to fotka "pomiarowa"
trzecie - "misiek" - dwie ręce, dwie nogi, nawet ucha można się dopatrzyć ;)
na czwartym - widać rączki przy główce, a na tej wyżej - nawet paluszki są odbite ślicznie:):)

kahaka - to tylko część! gin się zmartwiła że mi tel odmówił posłuszeństwa i nagrywać filmików nie mogłam, więc dała mi kilkanaście zdjęć z tej wizyty :) jejku jeszcze widzę to maleństwo wiercące się i kopiące... :):)

Ivi jakie świetne fotki - wszystko ładnie widać!
Ja muszę chyba też przygotować aparta albo telefon, w razie jakby znów nie było tuszu w drukarce, bo inaczej żadnej pamiątki miec nie będę z usg, a jeszcze trochę i maluchy będą za duże, żeby zrobić ładne zdjęcia

Ivi super . Bardzo ładne zdjęcia , dobrze karmisz fasolkę że tak rośnie :-)

A ja dziś byłam zrobić sobie badanie krwi , byłam bardzo dzielna mimo że pani postawiła przede mną cztery fiolki na krew :szok::-D
Wyniki jutro

ivi sliczny dzidzius :) ciesze sie ze wszystko dobrze jest :) te nasze dzieciaczki marcowe to chyba strasznie ruchliwe beda ;) ja sie niemoge doczekac swojej wizyty a ona dopiero 15.09 echh kiedy to bedzie masakra jakas ale wam dziewczynki zazdroszcze :)

reklama
Do góry