reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wizyty u lekarza i zdjęcia USG

ee nie napisalam sorki dzidzia ma 5,32cm no z bananem chodze choc ginek powiedzial co do płci to na 100% kolo 17 tyg bo teraz to sie wszystko ksztaltuje i jest malutkie wiec jesli ci powie to wszystko mkoze sie zmienic :-)

reklama
to bylo genetyczne dodatkowe wizyte u ginka mam w poniedzialek ale niewiem co z raca bo mi zmienili dzis grafik... wiec musze znowu sie zamienic a ze ja chodze do 2 ginkow jednego z medicovera a 2 na nfz i na nfz mam przyjsc na poczatku wrzesnia i kazdy chce zobaczyc wyniki przeziernosci (genetycznego badania ) dlatego ide ;-)

Miska piękna dzidzia :-D
Atan super że wszystko ok . To pewnie dziewczynka i dlatego nic nie widać :-)
Lastpetunia śliczny bąbel .

Miska, Lastpetunia i Atan :)
super wiadomosci, serdecznie gratuluje :)

moja wizyta juz jutro... normalnie juz sie nie moge doczekac, zeby zobaczyc takie slicznosci jakie Wy widzialyscie :)

Atan fajnie ze na prenatalnym wyszlo wsio ok ;]

Ja dzis bylam u gin i jutro mam usg sprawdzic czy serducho nadal bije i w oogle czy i jak jest umiejscowiona ciaza bo wczesniej usg w spzitlau mialam tylko.

a 1 wrzesnia mam prenatalne !!!!! i juz sie trzesa wiec stres podwojny jutro tj 18 i 1 wrzesnia !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! trzymajcie kucki cio ?

reklama
Ja jak odbierałam swoje wyniki w mojej przychodni to sie pytałam o mojego lekarza i mi panie powiedziały że do powrotu z urlopu nie rejstrują do niego a tymczasem dzisiaj dzwonie a już terminy na połowe września bo jednak rejstruja. Masakra. Pojde do niego we wtorek i mam nadzieje że mnie przyjmie. Mysle że mi nie odmówi. to bedzie juz 13 tydzień a ja nawet karty ciąży nie mam. :(
W przyszłym tygodniu rozpisałam sobie urlop. Bo kolega odchodzi, będzie nowa osoba i narazie póki ona się nie wdroży nie pójde na wolne więc to ostatni moment. A chciałabym pójśc do lekarza we wtorek i poprosic o zwolnienie, na ten właśnie tydzień. bo do pracy i tak nie będę chodzic a jak będe miała zwolnienie to mi urlop zostanie. a chciałabym urlopu zaoszczędzic żeby mi później macierzyński wyszedł dłuższy. zawsze to pare dni. Myślicie że mi da??

Do góry