reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wizyty u lekarza i zdjęcia USG

W końcu dosiadłam laptopa:-) co prawda leze już w łożku, ale wam napisze:-)

Filipek ma się świetnie:-) Lezał wygiety w litere U, mały akrobata rośnie:-) Serduszko, żoładek, nerki wszystko jest. 2łożysko się podniosło:-) :-) wód płodowych mam wystarczajaco.

Waży 950 g i mierzy ok 34 cm. Ale jak zoabczyłam te male stópki, i rączki to az łza się pojawiła.
No i termin poiwedział mi 27-29 luty. ajk sie urodzi 29 lutego to urodziny co 4 lata:szok:
Ale on już duży :-)...Ponad miesiąc do mojego szkraba:tak:...dobre wiesci zatem otrzymalas:tak:

reklama
nusia fantastyczne wieści o Filipku przyniosłaś :tak: tylko się cieszyć :-D:-D

A tym 29 lutym się nie przejmuj - może jednak będzie wolał poczekać do 1. marca?

nusia no ładnie Filipek urósł duży chłopak super ze wszystko ok:-)mysle ze poczeka do 1 marca albo urodzi sie wczesniej jak 29 luty nie martw sie:-)

reklama
nusia super wieści, ale kawał chłopa rośnie,bomba! Ja też mam termin na 29 lutego, ale zwykle jest na to szansa 5%:D
ja dzisiaj odebrałam mocz, oczywiście znów jakieś bakterie dość liczne, więc wracam do żurawinki,a poza tym wszystko w idealnych normach, jutro idę do doktorka, może mi usg zrobi, mam tylko nadzieję, że z szyjką wsio w porządku i wrócę do domu, bo czuję się wyśmienicie.
ja odbieram wyniki online tego samego dnia ( morfologia, mocz i inne co daje się wykonać tego samego dnia), Tunia w Zamościu macie chyba Diagnostyke laboratorium ,ja tam robię i wyniki są tego samego dnia na stronie internetowej

Do góry