reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wizyty u lekarza i zdjęcia USG

Nusia ale masz fajnie... już tyle szczęścia w brzuszku nosisz :-) nie martw się połowa z nas tego stresu się 29 lutego rozpakuje - bo to byle nie tego dnia (przynajmiej ja tak mam) :-D:-D:-D

Ja byłam wczoraj na wizycie poszpitalnej - doktorek stwierdził, że wszystko super :-) nie ma się czym martwić i do zobaczenia za 3 tygodnie :-)

reklama
Lina- no i git!! bardzo sie ciesze :-)
nusia- super wiesci! kawal dzidziola :tak::-)

a ja po tej wizycie w cukrzycowej wczoraj...masakra hehehe usmialam sie!
robila ten test 75, myslalam, ze ducha tam wyzione, najgorsza byla ta pierwsza godzina, duszno tam, ludzi wlazlo tyle, ze nie mialam jak uciec, zreszta i tak kazala mi siedziec na pupie i ruszyc sie tylko do toalety.
maly mi tak zfiksowal, szalal jak oszalaly az nie szlo siedziec, musi byc chyba juz bardzo dlugi, az mnie to dziwi,z e mi tak pod zebra juz wchodzi.

i tak moje wyniki;
wszystko wyszlo w gornych granicach, wiec spoko, do leczenia sie nie nadaje, ale wielka pani doktor specjalistka od cukrzycy rzekla; daje pani opinie do lekarza poloznika,bo leczyc tu pani nie bedziemy, nie przekracza pani norm, ale sa w gornych granicach nawet jak na ciaze, a wiec; prosze sie nie objadac i odzywiac sie wg wskazowek swojego lekarza prowadzacego :-D on pani powie szczegolowo co mozna, czego nie i jaka diete ma pani zastosowac :-D
nastepny prosze!!! hehehe, ale sie usmialam! uwielbiam tych lekarzy wszelkiej masci panstwowo przyjmujacych i bardzo sie przejmujacych rola hheheheh

no to bogu dzieki u mnie przygoda z testem pt; krzywa cukrowa- zakonczona!! ufff

ajako no i dobrze że wyszło jak wyszło , bo opieka rzeczywiście pełna profeska :-D
Mnie się śmiać chce jak czytam co położna i lekarz wg NFZ-tu powinni na wizycie mi przekazać i jakie tematy poruszyć .

Ja jutro idę na glukozę i USG trzymajcie kciuki ;-)

nusia, bardzo się cieszę, ze wszysto dobrze! Aż trudno uwierzyć, że te nasze maleństwa są już takie duże ;-)

Mini-trzymam kciuki :) ja we wtorek sie wybieram na badania... na szczeście odruchy wymiotne to nie jest moja "specjalnosc" wiec nie przewiduje niespodzianek hehe

reklama
Do góry