reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wizyty u lekarza i zdjęcia USG

Nusia ale masz fajnie... już tyle szczęścia w brzuszku nosisz :-) nie martw się połowa z nas tego stresu się 29 lutego rozpakuje - bo to byle nie tego dnia (przynajmiej ja tak mam) :-D:-D:-D

Ja byłam wczoraj na wizycie poszpitalnej - doktorek stwierdził, że wszystko super :-) nie ma się czym martwić i do zobaczenia za 3 tygodnie :-)

reklama
Lina- no i git!! bardzo sie ciesze :-)
nusia- super wiesci! kawal dzidziola :tak::-)

a ja po tej wizycie w cukrzycowej wczoraj...masakra hehehe usmialam sie!
robila ten test 75, myslalam, ze ducha tam wyzione, najgorsza byla ta pierwsza godzina, duszno tam, ludzi wlazlo tyle, ze nie mialam jak uciec, zreszta i tak kazala mi siedziec na pupie i ruszyc sie tylko do toalety.
maly mi tak zfiksowal, szalal jak oszalaly az nie szlo siedziec, musi byc chyba juz bardzo dlugi, az mnie to dziwi,z e mi tak pod zebra juz wchodzi.

i tak moje wyniki;
wszystko wyszlo w gornych granicach, wiec spoko, do leczenia sie nie nadaje, ale wielka pani doktor specjalistka od cukrzycy rzekla; daje pani opinie do lekarza poloznika,bo leczyc tu pani nie bedziemy, nie przekracza pani norm, ale sa w gornych granicach nawet jak na ciaze, a wiec; prosze sie nie objadac i odzywiac sie wg wskazowek swojego lekarza prowadzacego :-D on pani powie szczegolowo co mozna, czego nie i jaka diete ma pani zastosowac :-D
nastepny prosze!!! hehehe, ale sie usmialam! uwielbiam tych lekarzy wszelkiej masci panstwowo przyjmujacych i bardzo sie przejmujacych rola hheheheh

no to bogu dzieki u mnie przygoda z testem pt; krzywa cukrowa- zakonczona!! ufff

ajako no i dobrze że wyszło jak wyszło , bo opieka rzeczywiście pełna profeska :-D
Mnie się śmiać chce jak czytam co położna i lekarz wg NFZ-tu powinni na wizycie mi przekazać i jakie tematy poruszyć .

Ja jutro idę na glukozę i USG trzymajcie kciuki ;-)

nusia, bardzo się cieszę, ze wszysto dobrze! Aż trudno uwierzyć, że te nasze maleństwa są już takie duże ;-)

Mini-trzymam kciuki :) ja we wtorek sie wybieram na badania... na szczeście odruchy wymiotne to nie jest moja "specjalnosc" wiec nie przewiduje niespodzianek hehe

reklama
Do góry