reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wizyty u lekarza i zdjęcia USG

Amandla tak wszystko sie zgadza tylko ze juz pisalam ze to byl specjalny program dla kobiet w ciazy wszystkie ciezarne mialy dzisiaj badana tarczyce krzywa cukrowa robiona i mocz badania z krzywej cukrowej i morgologie do odebrania mam dzisiaj a te hormony na tarczyce przyjda wyniki z Krakowa za tydzien tego nie robil szpital tylko ludzie z Krakowa robia badania i sprawdzaja okreslona liczbe kobiet w ciazy.

reklama
aaaa, rozumiem, myślałam, że generalnie jak robisz tam to masz na drugi dzień:) to zasiliłaś jednym zdaniem grupę statystyczną:)

Nusia no to kurde chłop jak dąb :) To już prawie kilogram szczęścia nosisz w brzuszku

A ja wizytę dopiero 14.12 mam kurde już odliczam te dni a tu jeszcze ponad 2 tygodnie :(

nusia rewelacja... też chciałabym zobaczyć moje Maleństwo na usg, zazdroszczę
ja byłam wczoraj u lekarza, jak zwykle badanie gin i serduszko, wszystko ok, lekarz był ze mnie bardzo zadowolony :-) pewnie z tego zadowolenia dał mi skierowanie na krew i glukozę (75 oczywiście) więc w przyszłym tygodniu lecę na drina. Następna wizyta 12. 12

Nusia, MaMiurina faktycznie żurawina pomaga?? ja od czasu gorszych wyników moczu (liczne bakterie, leukocyty) też pije i jem. Czy pomogła dowiem się dopiero 8.12 na wizycie. Wcześniej mam zrobić posiew.

reklama
Do góry