reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

wizyty u lekarza i zdjęcia USG

reklama
Mini u mnie glukoza też była tego samego dnia...

A jaj czekam do 15:00 na wyniki...ciekawa jestem... ostatnio mi się sypnęły w dół a teraz po tym antybiotyku...:sorry:

no proszę, jak dobrze że sobie tak Was czytam - bo ja - gołąb jeden - chciałam iść na tę glukozę dzień przed wizyta u gin. I jakoś o wyniki tak główka nie doniosła, że przecież na wyniki trzeba będzie poczekać (bo wyniki zzawsze same trafiają do gin - jedna przychodnia), a tak sobie przynajmniej uświadomiłam, że warto wybrać się może i kilka dni wcześniej - dla świętego spokoju...

A jak taam dzisiejsze wizyty? Mam nadzieję, że zaraz zaczną się tu pojawiać same pozytywne relacje ;-)

W końcu dosiadłam laptopa:-) co prawda leze już w łożku, ale wam napisze:-)

Filipek ma się świetnie:-) Lezał wygiety w litere U, mały akrobata rośnie:-) Serduszko, żoładek, nerki wszystko jest. 2łożysko się podniosło:-) :-) wód płodowych mam wystarczajaco.

Waży 950 g i mierzy ok 34 cm. Ale jak zoabczyłam te male stópki, i rączki to az łza się pojawiła.
No i termin poiwedział mi 27-29 luty. ajk sie urodzi 29 lutego to urodziny co 4 lata:szok:

reklama
Do góry