reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wizyty u lekarza i zdjęcia USG

kahaka super ze wsyztsko dobrze :) jednak trzymnie kciukow cos dalo ;) (taki zarcik) umnie sie niedalo zmierzyc bo uciekal zdiecia tez sobie niedal zrobic :( urwisek jeden kahaka ten widok machajacych nuzek raczek fikajacych bobaskow bezcenny i przeslodki :) ginka powiedziala ze to 12 tydzien ale z okresu wynika 11 a ze sie niedalo zmierzyc to tak dokonca niewiadomo co i jak :) ale wazne ze zdrowe fikusne i przekochane :) trzymam kciuki za kolejne mamusie ktore maja zaniedlugo wizyty :)

reklama
Bożenka, khaka ale super. Ja się nie moge doczekac swojej wizyty. ostatnio dostałam zdjęcia , maluch miał 28 mm ale na monitorze nie widziałam jak fika, bo nie pokazała mi ta wredna doktorka :( szkoda, bo już pewnie też szalał...
Ale te wasze opowieści.... wow super :D Ale musicie byc szczęsliwe. Teraz ni9ech ta euforia was nie odpuści do następnej wizyty. :D
ciesze się razem z wami i ściskam mocno :D

kahaka - super że wszystko ok!
Bozienka - rewelacyjny opis szalejącego maluszka :) a nie żałujesz troszeczkę że tylko jeden jednak? ;)

ehh mi też tęskno za moim szkrabem :) ale wizytę mam już za tydzień, więc spokojnie wytrzymam ;)

gratuluje wam dziweczynki, super że wszystko z maluszkami dobrze, i sliczne zdjęcie dzieciaczka masz kahaka :)

aż się nakręciłam żeby wcześniej zapisać się do gin :)

ivi tak troszke mi zal ale wazne ze jest zdrowe i ruchliwe :) to najwazniejsze :) pinula hehe to szczescie napewno bedzie trwalo do nastepnej wizyty inaczej byc niemoze :) co sobie pomysle o uciekinierze odrazu lezki sie pojawiaja i szczesliwa jestem jak niewiem szkoda tylko ze meza zemna niebylo bo jak mu opowiadalam to taki nizbyt przejety byl ale nastepna wizyta i bedzie zemna :)

Bożenka mój mąż też był mało przejęty jak byłam w ciąży :-D Dopiero jak wziął syna na ręce to wymiękł ...
Po porodzie prosiłam żeby mi przywiózł go na salę ..to poszedł , wziął wózek i jedzie a pielęgniarka za nim żeby podał nazwisko bo musi sprawdzić czy dobre dziecko wziął ... a on do niej ..." no przecież widzę że mój syn " :-D

Witam wszystkie w tym szczęśliwym dla mnie dniu:)

Jestem po usg widziałam moje dziecko. Z maluszkiem wszystko w porządku (a tak się bałam).
Niesamowicie ruchliwe z niego stworzonko, fikał koziołki utrudniając badanie, ale co tam.
Wzruszyłam się jak zobaczyłam jego rączkę w buzi.

Jak wracałam do domu to chyba emocje mi puściły i łzy same leciały.
Ale jestem szczęśliwa:))))))))

kahaka, bozienka gratuluje wam , cieszę się że nam się udało:)

reklama
hahaha mini maz kradnacy dzieci hehehe dobre ;) mojego przy 1 ciazy niebylo prawie do 27 tc zdawalam mu relacje przez internet albo telefonicznie wiec tak naprawde niewidzialam jego ale jak synek go kopnol jak tylko polozyl reke na brzuchu to zdebial a jak pielengniarka dala mu na raczki synka zaraz po porodzie to on doniej wejscie mi to bo cos mu zrobie wystraszony byl jak niewiem potem sie oswoil jak przyszedl domnie juz na sale i jak mu dalam dzidzi pokazalam co i jak takze czekam z niecoerpliwoscia do kopniaczkow i narodzin :)

Do góry