reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wizyty u lekarza i zdjęcia USG

reklama
ale super bobasek :) gratulacje :) a lekarz naprawde ci tyle powiedzial ze ho ho ho heeh ale to sa wlasnie lekarze w szpitalach byle odbebnic i tyle ;) echh po raz kolejny sie powtorze niemoge sie doczekac swojej wizyty hehe za 4 dni :)

super bobas :) gratuluje i cieszkę się że wszystko jest dobrze, traz odpoczywaj sobie w spokoju we własnym domku
lekarze to czasem nie wiem po co robią to co robią, ten zawód to powołanie, ale chyba juz o tym zapomnieli co poniektórzy! brrrr wredny drań

ja mam tu na NFZ takiego sobie, ale nie mam do niego żadnych przeciw, troche małomówny, ale jeśli chodzi o badanie i zalecenia to bardzo rzeczowy i to dla mnie najważniejsze, ale mam jeszcze drugiego z polecenia do którego dojeżdżam jak jestem u tesciowej i tamten to po prostu anioł nie czlowiek, wszystko omówi, dużo od siebie daje o co bym nawet nie zapytała to na wszystko odpowie, szkoda ze tylko tak daleko jest bo na pewno u niego bym prowadziła ciążę

Zobacz załącznik 378662 a oto moje Dzieciątko - dzisiejsza fotka
ma 20,04 mm co wskazuje na 8 tc
widać też bijące serduszko

Zapytałam lekarza o przewidywany termin porodu i oto co mi odpowiedział:
jest pani w drugim miesiącu ciąży, ciąża trwa zazwyczaj 9 miesięcy więc urodzi pani za 7

:rofl2: :baffled::confused2:no to się dowiedziałam

super zdjecie :)
a co do lekarza to lepiej sie nie wypowiadac... doprady nie wiem skad sie tacy ludzie biora ? to jest Twoj lekarz na stale, czy taki do ktorego trafilas przypadkowo?

nie, no to był lekarz, który robił mi usg przed wypisaniem ze szpitala
swoją drogą to głównie przez niego tak strasznie bałam się zgłosić na izbę przyjęć w naszym mieście

to moja kochana fasolka :))) 6t2d, 7 mm szczęścia i mocno bijące serduszko :happy: 100_1734.jpg

Mini - to prawda wygląda jak aniołek ale jak bedzie taki jak jego rodzice w dzieciństwie to bedziemy mieli niezła przeprawe bo my do grzecznych sie nie zaliczaliśmy :)

reklama
Do góry