reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wizyty u lekarza i zdjęcia USG

reklama
miska-ogromne gratulacje! super, że wszystko jest dobrze :) a w którym Ty jesteś tygodniu?

angel-piękny synuś! Zazdroszczę tego 4d :) Najważniejsze, że wszystko dobrze.
A tak na marginesie..Zawsze miło się czyta Twoje posty, są naprawdę pełne pozytywnej emocji :)

Na całe szczęście u mnie też wszystko dobrze, zbadane i zmierzone zostały wszystkie możliwe narządy. Mały był trochę wstydliwy, nie pokazał buźki wyraźnie. Waży chyba sporo, bo 607 gram. Ja mam 6 kg na plusie. Szyjkę mam troszkę za krótką-3 cm..Doktor powiedział, że mam się oszczędzać i jak najszybciej iść na zwolnienie. Cieszymy się z mężem bardzo, że z synkiem wszystko okej, to jest dla nas najważniejsze.

glukozę będę robić sobie za 2 tyg i z wynikami od razu udam się na kolejną wizytę :)

Ostatnia edycja:
miska-ogromne gratulacje! super, że wszystko jest dobrze :) a w którym Ty jesteś tygodniu?

angel-piękny synuś! Zazdroszczę tego 4d :) Najważniejsze, że wszystko dobrze.
A tak na marginesie..Zawsze miło się czyta Twoje posty, są naprawdę pełne pozytywnej emocji :)

Na całe szczęście u mnie też wszystko dobrze, zbadane i zmierzone zostały wszystkie możliwe narządy. Mały był trochę wstydliwy, nie pokazał buźki wyraźnie. Waży chyba sporo, bo 607 gram. Ja mam 6 kg na plusie. Szyjkę mam troszkę za krótką-3 cm..Doktor powiedział, że mam się oszczędzać i jak najszybciej iść na zwolnienie. Cieszymy się z mężem bardzo, że z synkiem wszystko okej, to jest dla nas najważniejsze.

glukozę będę robić sobie za 2 tyg i z wynikami od razu udam się na kolejną wizytę :)

dziękuje,jutro koniec 25 tygodnia na suwaczku jest

Angel gratuluję Doriana!:D super, że wszystko w porządku:)
wszystkim dziewczynom , które ostatnio wizytowały się u lekarza też gratuluję;)
Ja też będę robiła glukozę 75 g, gdyż podobno ta 50 g jest niemiarodajna, pomimo,że miałam dobry wynik, to lekarka dała mi skierowanie na 75 za jakieś 2-3 tygodnie

Ostatnia edycja:
Miśka, Kindzia, Gagucha gratuluję dziewczyny, super wieści :-) Gagucha no to oszczędzaj się jak lekarz przykazał i wszystko będzie ok
Miśka dobrą wagę ma maluch :tak: my mamy podobny wiek ciąży a mój miał w zeszłym tygodniu na badaniu ponad 750g

Kindzia glukozę powinno się powtórzyć jeśli wynik jest tym bardziej przy 50g za wysoki

Angel gratuluję udanej wizyty i super zdjęć 4 jest przeurocze z tym uśmiechem

Miśka, Kindzia, Gagucha gratuluję dziewczyny, super wieści :-) Gagucha no to oszczędzaj się jak lekarz przykazał i wszystko będzie ok
Miśka dobrą wagę ma maluch :tak: my mamy podobny wiek ciąży a mój miał w zeszłym tygodniu na badaniu ponad 750g

Kindzia glukozę powinno się powtórzyć jeśli wynik jest tym bardziej przy 50g za wysoki

Angel gratuluję udanej wizyty i super zdjęć 4 jest przeurocze z tym uśmiechem

oby w brata nie poszedł i nie ważył przy porodzie 4500 gram:szok:

reklama
Gagucha wspaniałe wieści, nasze "mężczyzny" mają podobną wagę :-)

A Wam raz jeszcze dziękuje za miłe słowa i szczerą radość z naszego szczęścia!!!! :-)

Ajako a wiesz nie wiem czemu ale tego 4D nie przelaczala na krocze :rolleyes2: Tylko na pysio.
Ale 80-90% to dla mnie naprawde już decydujące :-) Wiecie i tak nie bede sie rzucac na niebieskie ciuchy itd wiec w razie ''W'' to nic sie nie stanie :-)
ALE .....nie no nie wierzę, że juz może byc co innego ;-)

Dzięki za miłe słowa odnośnie imienia, trafiło mnie jak grom z jasnego nieba i wspaniale do Nas pasuje :tak:

Do góry