Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
miska-ogromne gratulacje! super, że wszystko jest dobrze a w którym Ty jesteś tygodniu?
angel-piękny synuś! Zazdroszczę tego 4d Najważniejsze, że wszystko dobrze.
A tak na marginesie..Zawsze miło się czyta Twoje posty, są naprawdę pełne pozytywnej emocji
Na całe szczęście u mnie też wszystko dobrze, zbadane i zmierzone zostały wszystkie możliwe narządy. Mały był trochę wstydliwy, nie pokazał buźki wyraźnie. Waży chyba sporo, bo 607 gram. Ja mam 6 kg na plusie. Szyjkę mam troszkę za krótką-3 cm..Doktor powiedział, że mam się oszczędzać i jak najszybciej iść na zwolnienie. Cieszymy się z mężem bardzo, że z synkiem wszystko okej, to jest dla nas najważniejsze.
glukozę będę robić sobie za 2 tyg i z wynikami od razu udam się na kolejną wizytę
Miśka, Kindzia, Gagucha gratuluję dziewczyny, super wieści :-) Gagucha no to oszczędzaj się jak lekarz przykazał i wszystko będzie ok
Miśka dobrą wagę ma maluch my mamy podobny wiek ciąży a mój miał w zeszłym tygodniu na badaniu ponad 750g
Kindzia glukozę powinno się powtórzyć jeśli wynik jest tym bardziej przy 50g za wysoki
Angel gratuluję udanej wizyty i super zdjęć 4 jest przeurocze z tym uśmiechem