reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wizyty u lekarza i zdjęcia USG

reklama
miska fajna okazja z tym usg no i super ze wszystko ok.:tak:

kindzia najważniejsze, że wszystko ok z dzidzią no i że zawory trzymają :tak:

Angel nareszcie się doczekałaś, a my razem z Tobą :-) no gratuluję, gratuluję śliczny synuś, piękne zdjęcia

gagucha cieszę się, że wszystko jest ok.:tak:

Jeśli chodzi o glukozę to w katcie ciąży wpisana jest na 75 mg więc raczej tyle będę miała – pewnie w przyszłym tygodniu

gagucha dobre wieści zawsze fajnie się czyta - a jak każą się oszczędzać, to stosuj się do zaleceń, baz żadnych wymówek - na pewno dobrze Wam to zrobi ;-)

ojoj nie strasz mnie bo jak ja urodzę :sorry: ;-)

mi ostatnio położna opowiadała o kobicie, która SN urodziła dziecko o wadze 5100g więc wszystko jest mozliwe - natura dała nam wszystko czego nam potrzeba - reszta w rękach medycyny i lekarzy :-)

a ja po glukozie, jupieeeeee jakoś dałam radę ja wypić chociaż nie zabrakło odruchów wymiotnych a na 3 łyki bym tego nie dala wypić no ale juz mam to za soba i teraz za tydzien w piatek do gina i dowiemy sie wtedy jakie sa wyniki tego :)

reklama
Do góry