reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

wizyty u lekarza i zdjęcia USG

reklama
miska- super wiesci!!! tak, tak tez mnie sie zdawalo, ze maly pokazuje OK :-D
kindzia- no i git!! co z ta glukoza? mialas zly wynik z 50?

angeeeeeeeel!!!!!!!!

Miśka - super, że wszystko "ok". Widać maluch już ma pozytywne nastawienie do świata.
Kindzia - właśnie podobno badanie 75g jest wiarygodne, więc nie wiem po co niektórzy lekarze dają 50g. Ja w poprzedniej ciąży też miałam dwa. Teraz mam od razu skierowanie na 75g.

nooo kurde, ja mialam te 50 i wynik ponad norme, to teraz juz mnie wyslal do tej poradni, bede sobie kuswa cukier mierzyc, masakra, to chyba juz wolalabym zrobic znowu ta glukoze niz sie kluc iles tam razy dziennie, jeszcze beda mi bredzic o odpowiedniej diecie, jakbym jadla jak durna....a jedynym moim grzechem jedzeniowym jest to, ze jem rzadko; tylko sniadanie okolo 10, jakas kawa okolo 13, obiad okolo 17 i tyle! pozniej jak przysne na serialach i obudze sie z ssaniem okolo 23 to zjem jakis jogurt to tyle..duzo?!
grzesze, bo malo jem nabialu, a owocow to prawie wcale, no tak mam, co zrobic :sorry:

JESTEM!! :-)
Co Wam powiem, to Wam powiem! Wszystko ok, tak jak być powinno :-D
A małe pokazać się zbytnio nie chciało ale..80-90% CHŁOPAK!! :-D
Jestem P R Z E S Z CZ Ę Ś L I W A!! :-D
A jeszcze większy szok jak doktorka odpaliła 4d i mamy takie oto zdjęcia pysiolka naszego-
Poznajcie Doriana!!! :happy::happy::happy::happy:

cztery.jpgtrzy.jpgdwa.jpgjeden.jpgpiec.jpg

Widać jak łapki miał przy buźce, a na 4 zdjeciu się "UŚMIECHNĄŁ"!! I tatusiowe dołeczki sie pokazały :-)
Waży ok 600 g, tygodniowo sie zgadza i wszystko wyglada tak jak powinno :))

Dzięki za tak ciepłe myśli, naprawde szczerze jestem wzruszona!!

Ajako miałam przed wynik 4,7 na czczo a po spadło do 2,2 jednostek nie pamietam
a w pierwszej ciazy miała tak ja Ty gorna granica i kazali mi robic 75g i gin powiedział ze wynik dobry w tym 75g mi wyszedł
ale ja i tak wiem ze lekka cukrzyce miałam, chociaz słodyczy, ciast, owocow słodkich , smazonego nie jadłam sama sobie ograniczyłam

reklama
Do góry