cytrusowa85
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ajako gratuluje synka,super,że wszystko jest w porządku
aaa dzieki, dzieki, ale to chyba do Angel mialy plynac te gratulacje ;-)
Angel- noooooo super wiesci!!!!!!!! piekny dzidziol!! a ten usmieszek no cud malina, bedzie Dorian jak malowany....
ale, ze siurka wyraznie nie bylo widac na tym 3 d??hmm....podejrzane cus....ja bym tam nie watpila w te pozostale 20 %;-)
kindzia- no wiec wlasnie, ja slodkiego malo co jem, czasem cos do kawy, jak mam, a rzadko mam, bo jak juz cos mam w domu to mi malz wszystko wyzre, strasznie sie jakis na slodko zrobil
ja mam ten wynik powyzej 140, cos o jakis jednostkach mowili, ale nie zarejstrowalam, jutro sie pewnie dowiem wiecej.
a powiedz jak tak czujesz, ze jednak mialas lekka cukrzyce wtedy to cos to spowodowalo? tzn. jakies mialas nieprzyjemnosci z tego powodu? bo ja to bym najchetniej olała ten temat, ale moj gin i maz by mnie zatlukli