reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wizyty u lekarza i zdjęcia USG

reklama
Ajako gratuluje synka,super,że wszystko jest w porządku

aaa dzieki, dzieki, ale to chyba do Angel mialy plynac te gratulacje ;-):-D

Angel- noooooo super wiesci!!!!!!!! piekny dzidziol!! a ten usmieszek no cud malina, bedzie Dorian jak malowany....
ale, ze siurka wyraznie nie bylo widac na tym 3 d??hmm....podejrzane cus....ja bym tam nie watpila w te pozostale 20 %;-):-D

kindzia- no wiec wlasnie, ja slodkiego malo co jem, czasem cos do kawy, jak mam, a rzadko mam, bo jak juz cos mam w domu to mi malz wszystko wyzre, strasznie sie jakis na slodko zrobil :-D
ja mam ten wynik powyzej 140, cos o jakis jednostkach mowili, ale nie zarejstrowalam, jutro sie pewnie dowiem wiecej.
a powiedz jak tak czujesz, ze jednak mialas lekka cukrzyce wtedy to cos to spowodowalo? tzn. jakies mialas nieprzyjemnosci z tego powodu? bo ja to bym najchetniej olała ten temat, ale moj gin i maz by mnie zatlukli :sorry:

A ja mam pytanie czy ktos jeszcze nie wie tak jak ja kto siedzi w brzuszku?:-)oczywiscie nie licze naszych kinder niespodzianek:-D

kindzia dobrze, że dobrze ;-); najważniejsze te zawory

Angel gratuluję udanej wizyty. Tylko mnie nie strasz tym chłopakiem - rozważ jednak te 20% (dla mnie, jeśli mamy patrzeć na nasze podobne brzuszki ;-):-D).
A imię Dorian - przecudne - też o nim myślałam, ale mojemu nie mam nawet odwagi zaproponować :-(

aaa dzieki, dzieki, ale to chyba do Angel mialy plynac te gratulacje ;-):-D

Angel- noooooo super wiesci!!!!!!!! piekny dzidziol!! a ten usmieszek no cud malina, bedzie Dorian jak malowany....
ale, ze siurka wyraznie nie bylo widac na tym 3 d??hmm....podejrzane cus....ja bym tam nie watpila w te pozostale 20 %;-):-D

kindzia- no wiec wlasnie, ja slodkiego malo co jem, czasem cos do kawy, jak mam, a rzadko mam, bo jak juz cos mam w domu to mi malz wszystko wyzre, strasznie sie jakis na slodko zrobil :-D
ja mam ten wynik powyzej 140, cos o jakis jednostkach mowili, ale nie zarejstrowalam, jutro sie pewnie dowiem wiecej.
a powiedz jak tak czujesz, ze jednak mialas lekka cukrzyce wtedy to cos to spowodowalo? tzn. jakies mialas nieprzyjemnosci z tego powodu? bo ja to bym najchetniej olała ten temat, ale moj gin i maz by mnie zatlukli :sorry:

ale gafę strzeliłam :-D:-D

reklama
Angel. gratulacje:)

A glukozę ja łykam w przyszłym tygodniu. Zobaczymy, bo u mnie obciążenie dziedziczne cukrzycą, no i nie powiem, nie ograniczam się, jem dużo słodkiego w tej ciąży:( :happy:

Do góry