reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

wizyty u lekarza i zdjęcia USG

reklama
cofnęłam się parę stron wstecz, angel i maruusia śliczne zdjęcia
z medycznych info, ja mam cukrzycę, wiem o niej od początku (przed ciążą miałam nietolerancję glukozy), cukry trzymam w ryzach, normuję je dietą, kuję się 4 razy dziennie. Plus jest jeden na razie mam + 1 kg na liczniku. Mam też nadciśnienie (mniej wiecej od 6 lat), biorę Dopegyt raz dziennie i jest super.
Będę rodziła w Warszawie, na ul. Karowej, teraz chodzę tu do przychodni. Wizyty mam co 3 tygodnie. Najbliższa 8.12.

Widzę, że wszystkie wizyty bardzo pozytywne - cieszę się Kobietki razem z Wami :-)

Angel
gratuluję synka :-):-)

Kindzia czy ja się dobrze doczytałam, że Remek będzie miał Siostrzyczkę ?????? Jeśli tak to gratuluję si bardzo się cieszę :-)

reklama
Do góry