reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wizyty u lekarza i zdjęcia USG

reklama
Tylko swojego który cały czas pracuje wiec problem jest nawet z odbieraniem małego zawozi go na 6.30 do przedszkola ale ja muszę go odebrać bo on jest dopiero w mieście o 17 a przedszkole już zamknięte.Dzisiaj damy rade i jutro wielka nadzieja w piątku ze lekarz powie ze ok wszystko i będę spokojna.Ale w szpitalu mnie wystraszyła położna do mnie a pani do przyjęcia ja mowie nie a ona później do mnie a czemu pani mówi ze nie do przyjęcia jak pani do przyjęcia ehh pomyliła mnie z kimś co za ulga :-)

Monika mam nadzieję, że potem będzie juz lepiej - bo taki leżący tryb zycia to zaraz po założeniu tego krążka tak? A na leżąco można robić fajne teatrzyki z dziećmi :tak: ja na początku ciązy nie wychodziłabym z łóżka i tak się z córka bawiłam

hej kobietki - ja tez dostalam skierowanie na slynna glukoze, ale bede to pic dopiero w grudniu, bo 12.12 nastepna wizyta i na nia mam miec juz wyniki. Dzidzia rosnie jak na drozdzach, przytylo sie mojemu chłopcu od ostatniej wizyty i dobrze bo ostatnio podobno był "straszna chudzina" ;) jajka i siusiak jak i starego - normalnie w szoku bylam :) hihi no ale dobrze :)
ja dostalam zwolnienie do nastepnej wizyty co mnie bardzo cieszy, dzis bol gardla zawital i plecy strasznie dokoczaly ledwo doszlam ze sklepu do domu, ale herbata z sokiem malinowym chilinex x 2 i przeszło jak narazie wiec sie ciesze.

reklama
Do góry