reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wizyty u lekarza i zdjęcia USG

reklama
Tylko swojego który cały czas pracuje wiec problem jest nawet z odbieraniem małego zawozi go na 6.30 do przedszkola ale ja muszę go odebrać bo on jest dopiero w mieście o 17 a przedszkole już zamknięte.Dzisiaj damy rade i jutro wielka nadzieja w piątku ze lekarz powie ze ok wszystko i będę spokojna.Ale w szpitalu mnie wystraszyła położna do mnie a pani do przyjęcia ja mowie nie a ona później do mnie a czemu pani mówi ze nie do przyjęcia jak pani do przyjęcia ehh pomyliła mnie z kimś co za ulga :-)

Monika mam nadzieję, że potem będzie juz lepiej - bo taki leżący tryb zycia to zaraz po założeniu tego krążka tak? A na leżąco można robić fajne teatrzyki z dziećmi :tak: ja na początku ciązy nie wychodziłabym z łóżka i tak się z córka bawiłam

hej kobietki - ja tez dostalam skierowanie na slynna glukoze, ale bede to pic dopiero w grudniu, bo 12.12 nastepna wizyta i na nia mam miec juz wyniki. Dzidzia rosnie jak na drozdzach, przytylo sie mojemu chłopcu od ostatniej wizyty i dobrze bo ostatnio podobno był "straszna chudzina" ;) jajka i siusiak jak i starego - normalnie w szoku bylam :) hihi no ale dobrze :)
ja dostalam zwolnienie do nastepnej wizyty co mnie bardzo cieszy, dzis bol gardla zawital i plecy strasznie dokoczaly ledwo doszlam ze sklepu do domu, ale herbata z sokiem malinowym chilinex x 2 i przeszło jak narazie wiec sie ciesze.

reklama
Do góry