reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wizyty u lekarza i zdjęcia USG

Doris gratuluje i do listy double mam na wateczku "płec" dopisuje... fajnie taki rodzinny wypad sobie zaserwowaliście... super siostra z Emilki pewnie dumna jest ze braciszka widziała...
a mozna widziec ile zapłaciła s za 4 d?

Laspetunia na pewno bedzie dobrze, nie wiem czy dobrze kojarza ale z reguły gin wypisuje lutke tak do 20tc, takie sa praktyki, .. czekamy czekamy .. no i serducho jak dzwon to wazne jest...

kadza gratki dziewuszki... wiesz z ta intuicja to roznie bywa... .. na pewno znajdziesz plusy tej sytuacji...

Ostatnia edycja:
reklama
Lastpetunia super że jest ok . Jak się czujesz po odstawieniu Luteiny ??
Po odstawieniu luteiny czuję się dobrze nawet dzisiaj mialam z rana mega ochote na seksik z mężem he he:rofl2: jak nigdy bo od początku ciązy to jakoś tak kiepsko z tym :p może to własnie po luteinie tak było :p ogólnie to mam trochę staracha bo jakoś luteina dawała mi psychicznie dobre myśli że jakby coś by się miało dziać to i tak będzie dobrze bo ją brałam i byłam jakoś spokojniejsza, brałam ją od samego początku jak się dowiedziałam o ciązy (5tc) aż do teraz (22tc) no ale lekarz wie co ma robić więc mu ufam :) mówił że w razie czego jakby coś sie działo to odrazu lecieć na pogotowie albo do niego na wizytę no ale jestem pozytywnie nastawiona i nic nie powinno się dziać :) a w czwartek zobaczę już moją dziubę i się wkoncu dowiemy kto tam siedzi w środku :)

Doris gratuluje synusia :)

Gratuluje Wam wszystkim udanych wizyt

Doris to widze że nasze chłopaki mają podobne charakterki. Dupkę pokaże chętnie ale twarzyczke nie... Niech twarzyczka zostanie niespodzianką :p

Super że dobre wieści z wizyt przynosicie.

Doris ogromne gratulacje synka! :)

latpetunia trzymam kciuki za wizyte i poznanie mieszkańca brzusia :tak:

Ja sobie jeszcze poczekam ponad tydzien.. umre z nerwowo ;) Ale fakt faktem jak czuje, ze sie rusza to uspokajam mysli mowiac sobie "rusza sie, odpowiada na bodzce co moze byc zle?" :tak: Ale wiadomo w praktyce i przed sama wizyta gorzej heh

kadza gratuluję córki… ja miałam przeczucie na córkę (tak do 20 tyg), a teraz na syna… w marcu cała prawda wyjdzie na jaw :-p
lastetunia nie masz się co bać, bo na tym etapie ciąży luteina nic nie daje, łożysko samo już produkuje progesteron, zakładam że lekarz zostawił ci go z sobie tylko znanych powodów, bo normalnie to się bierze do 19-20 tygodnia max

Doris cieszę się, że wszystko w porządeczku i dzidziuś zdrowy – synuś zdrowy:-)

Lasteptunia to super że pożycie kwitnie:-D no i że dobrze się czujesz . Ja tez myślę że wszystko będzie ok . Najgorsze chyba odstawienie bo po 20 tyg luteina i tak już nie pełni tej funkcji co na poczatku ...

Doris ale fajnie że będzie siurek :-)

reklama
aaa ja to pragne żeby wszystko było wporządku i dzieciątko było zdrowe :) a czy to chłopiec czy dziewczynka nie ważne:) poprostu czułam że chłopaczek będzie a tu dziewczynka:) Mój facet sie ucieszył wszyscy sie ciesza a moja mama to o mało co nie skakala z radosci że sobie będzie mogła sukieneczki kupowac :laugh2: Nooo ja tez sie ciesze ,teraz sklepy sa moje hehe :cool2: jutro wizyta u lekarki zabieram mojego niech sobie popatrzy :-p

Do góry