reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wizyty u lekarza i zdjęcia USG

Doris gratuluje i do listy double mam na wateczku "płec" dopisuje... fajnie taki rodzinny wypad sobie zaserwowaliście... super siostra z Emilki pewnie dumna jest ze braciszka widziała...
a mozna widziec ile zapłaciła s za 4 d?

Laspetunia na pewno bedzie dobrze, nie wiem czy dobrze kojarza ale z reguły gin wypisuje lutke tak do 20tc, takie sa praktyki, .. czekamy czekamy .. no i serducho jak dzwon to wazne jest...

kadza gratki dziewuszki... wiesz z ta intuicja to roznie bywa... .. na pewno znajdziesz plusy tej sytuacji...

Ostatnia edycja:
reklama
Lastpetunia super że jest ok . Jak się czujesz po odstawieniu Luteiny ??
Po odstawieniu luteiny czuję się dobrze nawet dzisiaj mialam z rana mega ochote na seksik z mężem he he:rofl2: jak nigdy bo od początku ciązy to jakoś tak kiepsko z tym :p może to własnie po luteinie tak było :p ogólnie to mam trochę staracha bo jakoś luteina dawała mi psychicznie dobre myśli że jakby coś by się miało dziać to i tak będzie dobrze bo ją brałam i byłam jakoś spokojniejsza, brałam ją od samego początku jak się dowiedziałam o ciązy (5tc) aż do teraz (22tc) no ale lekarz wie co ma robić więc mu ufam :) mówił że w razie czego jakby coś sie działo to odrazu lecieć na pogotowie albo do niego na wizytę no ale jestem pozytywnie nastawiona i nic nie powinno się dziać :) a w czwartek zobaczę już moją dziubę i się wkoncu dowiemy kto tam siedzi w środku :)

Doris gratuluje synusia :)

Gratuluje Wam wszystkim udanych wizyt

Doris to widze że nasze chłopaki mają podobne charakterki. Dupkę pokaże chętnie ale twarzyczke nie... Niech twarzyczka zostanie niespodzianką :p

Super że dobre wieści z wizyt przynosicie.

Doris ogromne gratulacje synka! :)

latpetunia trzymam kciuki za wizyte i poznanie mieszkańca brzusia :tak:

Ja sobie jeszcze poczekam ponad tydzien.. umre z nerwowo ;) Ale fakt faktem jak czuje, ze sie rusza to uspokajam mysli mowiac sobie "rusza sie, odpowiada na bodzce co moze byc zle?" :tak: Ale wiadomo w praktyce i przed sama wizyta gorzej heh

kadza gratuluję córki… ja miałam przeczucie na córkę (tak do 20 tyg), a teraz na syna… w marcu cała prawda wyjdzie na jaw :-p
lastetunia nie masz się co bać, bo na tym etapie ciąży luteina nic nie daje, łożysko samo już produkuje progesteron, zakładam że lekarz zostawił ci go z sobie tylko znanych powodów, bo normalnie to się bierze do 19-20 tygodnia max

Doris cieszę się, że wszystko w porządeczku i dzidziuś zdrowy – synuś zdrowy:-)

Lasteptunia to super że pożycie kwitnie:-D no i że dobrze się czujesz . Ja tez myślę że wszystko będzie ok . Najgorsze chyba odstawienie bo po 20 tyg luteina i tak już nie pełni tej funkcji co na poczatku ...

Doris ale fajnie że będzie siurek :-)

reklama
aaa ja to pragne żeby wszystko było wporządku i dzieciątko było zdrowe :) a czy to chłopiec czy dziewczynka nie ważne:) poprostu czułam że chłopaczek będzie a tu dziewczynka:) Mój facet sie ucieszył wszyscy sie ciesza a moja mama to o mało co nie skakala z radosci że sobie będzie mogła sukieneczki kupowac :laugh2: Nooo ja tez sie ciesze ,teraz sklepy sa moje hehe :cool2: jutro wizyta u lekarki zabieram mojego niech sobie popatrzy :-p

Do góry