reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wizyty u lekarza i zdjęcia USG

reklama
rewelacyjne wieści - od razu się człowiekowi robi lepiej, jak to czyta :)
cieszę się, że dzisiejsze wizyty pomyślne były - oby następne też tylko takie
tym, co nieco kłopotków mają, życzę by się do następnego razu poprawiło
ja na usg idę 15.11 - to będzie 22tc, choć dla mnie to dopiero 21tc - no sie może okaże, kto ma rację, albo i nie ;)

tak,zrobilam na wlasna reke bo lekarz mi nie zlecał... badanie powtorze przed kolejna wizytą pod koniec listopada poniewaz dostalam lekarstwo ktore ma pomoc

Pytam bo jak wyniki moczu są złe to lepiej je jeszcze raz powtórzyć ( czasami bakterie to kwestia złego pobrania , albo zbyt długiego leżakowania przed badaniem ) ...
Dobrze że zrobiłaś na własną rękę ... lekarzowi nie było głupio ??:dry:

Mini racja
Mnie tez ginek musiał "oświecić" jak ten mocz sie pobiera..
jak sie poranny mocz od razy do pojemniczka "wysiusia" to jest to złe pobranie i wychodza bakterie wtedy
bo nalezy "wysikac" pewna ilosc do kibelka (nawet wczesniej mozna sie podmyc woda)
i dopiero "środkowy" mocz do pojemniczka i to jest dobre pobranie....

sorki ze tak szczegolowo napisałąm

Kasiurek - i ja gratuluję zdrowej córeczki :)))) trzymam kciuki za kolejne wizyty.

*Doris* -no pewnie właśnie duzo dokładniej będzie widać na tym usg wszystko. Zobaczymy w przyszłym tygodniu :) Nie moge się doczekać. Ja taka ciekawska jestem, oj ciekawska.;-)

reklama
Do góry