reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wizyty u lekarza i zdjęcia USG

hej laski, ja wczoraj byłam u lekarza, słyszałam serduszko wiec sie troche uspokoiłam, w czwartek idziemy na usg 4d to dowiemy sie wkonuc jaka płeć :) a wczoraj u lekarza cytologia i skierowanie na badania-przeciwciała bodajże no i odstawił mi luteine i teraz mam troche stracha i jak ide do wc to ciagle tylko patrze na wkładke czy wszystko ok ale mam nadzieje ze bedzie, tzn musi byc :))

reklama
Gratuluje udanych wizyt wszystkim dziewczyną:-)Super się czyta dobre wiadomości.Wybaczcie ze nie gratuluje każdej z osobna ale jak przeczytałam wszystko to musiałabym wracać i czytać jeszcze raz bo mylą mi się wasze nicki :-(

lasteputina super wiesci :) i jak tam po odstawieniu luteiny ?? mam nadzieje ze mi tez juz odstawi albo i nie bo skurcze sa co jakis czas :( a ja na wizyte ide juz w czwartek :) mam nadzieje ze sie wyniki poprawily

No i jesteśmy po wizycie. Emilka była z nami, oglądała badanie i nawet dostała swój komplecik zdjęć. Wszystko jest w porządku, wszystkie narządy są ok, serduszko i główka też.
No i moje sny się sprawdziły - podtrzymuję tradycję podwójnych mamuś: będziemy mieć parkę, czyli czekamy teraz na chłopca.
Niestety nie chciał za nic pokazac buźki na 4D. Może jutro postaram się wrzucić zdjęcia.

reklama
Do góry