reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wizyty u lekarza i zdjęcia USG

reklama
Doris gratuluje synka - jajeczka jak malowane ;-) u nas tez podczs usg zanim lekarz powiedział jka płec to od razu wiedzieliśmy - tak ładnie jajeczka i siusiaka było widać ;-)

oooo... widzę siurka i troszke fajnych wieści:D

super, super, gratuluję. Jak te Bąbelki rosną szybciutko:D

ciekawe czy nasze będzie wysokie(długie) po tatusiu. :)

E no spoko Doris z tym kontem.. 60 zeta a badania/wizyty.usg w pakiecie..
A w jakim to banku, kazdy moze sobie załozyc to konto czy sa jakies wymagania?
A ja siusiaka widze ale za chiny nie wiem jaka to perspektywa zdjecia, bo miedzy nozkami od dołu to nie.., miedzy nozkami z naprzeciwka tez nie.. jest po lewej siurak (to ze strzałką) a to po prawej to niby co? bo dla mnie to tułów i noga ale skad by sie zatem wział siusiak na szyi..

Doris- ale piekne jajeczka!!!! Gratulcje jeszcze raz bardzo, bardzo!!!!sliczne uszko, a stopice uuuu, ale rozmiar:-D
dobrze, ze u Was tez takie jajuszka widac mocno, bo juz sie balam, ze moj to ma cos 'przerosniete' heheheh tak mi tu laski pisaly, ze taaaaaaakie wielkie :szok::-D

Kindzia - konto w Polbanku (do tych 60 zł jeszcze dochodzi 6 zła za prowadzenie konta). Jeśli zgłaszasz się do nich do ubezpieczenia do 20-tego danego miesiąca, to od następnego miesiąca jesteś objęta ubezpieczeniem. Jakbyś planowała otworzyć to konto i się zapisać, to mogę udzielić więcej informacji. Ułożenie na usg jest takie, że dzidziuś leżu jakby na plecach, w prawo jest tułów, a po lewej stronie pupa. Taka biała kreska to kość udowa lewej nogi, a prawej nie widać, bo jest w cieniu.
Zrobiłam jeszcze stopklatkę z filmu, gdzie widać trochę drugą nogę, może coś jeszcze z tego zobaczycie - odpowiedni organ w kółeczku. Po lewej stronie jest pupa, a nóżki są rozłożone na boki.
usg_4.jpg

reklama
Do góry