reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wizyty u lekarza i zdjęcia USG

reklama
Doris gratuluje synka - jajeczka jak malowane ;-) u nas tez podczs usg zanim lekarz powiedział jka płec to od razu wiedzieliśmy - tak ładnie jajeczka i siusiaka było widać ;-)

oooo... widzę siurka i troszke fajnych wieści:D

super, super, gratuluję. Jak te Bąbelki rosną szybciutko:D

ciekawe czy nasze będzie wysokie(długie) po tatusiu. :)

E no spoko Doris z tym kontem.. 60 zeta a badania/wizyty.usg w pakiecie..
A w jakim to banku, kazdy moze sobie załozyc to konto czy sa jakies wymagania?
A ja siusiaka widze ale za chiny nie wiem jaka to perspektywa zdjecia, bo miedzy nozkami od dołu to nie.., miedzy nozkami z naprzeciwka tez nie.. jest po lewej siurak (to ze strzałką) a to po prawej to niby co? bo dla mnie to tułów i noga ale skad by sie zatem wział siusiak na szyi..

Doris- ale piekne jajeczka!!!! Gratulcje jeszcze raz bardzo, bardzo!!!!sliczne uszko, a stopice uuuu, ale rozmiar:-D
dobrze, ze u Was tez takie jajuszka widac mocno, bo juz sie balam, ze moj to ma cos 'przerosniete' heheheh tak mi tu laski pisaly, ze taaaaaaakie wielkie :szok::-D

Kindzia - konto w Polbanku (do tych 60 zł jeszcze dochodzi 6 zła za prowadzenie konta). Jeśli zgłaszasz się do nich do ubezpieczenia do 20-tego danego miesiąca, to od następnego miesiąca jesteś objęta ubezpieczeniem. Jakbyś planowała otworzyć to konto i się zapisać, to mogę udzielić więcej informacji. Ułożenie na usg jest takie, że dzidziuś leżu jakby na plecach, w prawo jest tułów, a po lewej stronie pupa. Taka biała kreska to kość udowa lewej nogi, a prawej nie widać, bo jest w cieniu.
Zrobiłam jeszcze stopklatkę z filmu, gdzie widać trochę drugą nogę, może coś jeszcze z tego zobaczycie - odpowiedni organ w kółeczku. Po lewej stronie jest pupa, a nóżki są rozłożone na boki.
usg_4.jpg

reklama
Do góry