reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wizyty u lekarza i zdjęcia USG

Tunia bardzo się cieszę, że wszystko ok :tak: swoją drogą macie fajnych lekarzy pod względem tych próbek - mój nie ma takich gratisów albo ja nigdy nie dostaję - ale wydaje mi się, że nie zbiera... ot tak poprostu... a taką buteleczkę chętnie bym dostała ;-)

Renia - cud miód :-) nic więcej pisać nie trzeba - ależ te Kruszynki rosną :-)

reklama
Hej dziewczyny :) Jutro mam badanie usg genetyczne i tak szczerze to mało mi to mowi ta nazwa prócz tego co przeczytałam w necie. Może miałyście takie badania i możecie cos więcej napisac ?

Manta gratuluję zdrowego maleństwa tyle samo szczęścia masz co ja aż pół kilo :-) no ciekawe co to za maszyna przyszłości na której będziesz miała połówkowe;-)

Tunia no to super serducho pięknie bije znaczy, że dzidziuś zdrowy :tak: a gratisów zazdroszczę :-p

Renia fajna fotodokumentacja :happy2:

Kadza lekarz zbada wszystkie narządy, jak się rozwinęły i jak funkcjonują, sprawdzi czy dzidziuś zdrowy, to takie badanie USG dokładniejsze

Wrociłam:-)
Tak jak zawsze wszystko wporzadku:-)Slyszalam serduszko:-D:-D
Doktorek przepisal mi tabletki dowcipne bo na cytologii wyszedl mi stan zapalny, wiec grzecznie wykupilam i co wieczor bede miec troszke przyjemnosci upychania ich tam gdzie trzeba:-D:-D:-Ddostalam buteleczke avent, sudocrem,plyte avent przewodnik po karmieniu piersia, pampersa i dwa kupony rabatowe na pampers care 10% zniszki a i mleczko do prania Lovela:-)
to dobrze :-),fajnie ze ok wszystko.

Ja mam niestety bakterie w moczu i zapalenie jak byk...jednak intuicja dobrze mi podpowiadala zeby samej zrobic badanie moczu.
Lekarz cos zapisal i mowi ze to pomoze.
Ale i tak się martwię.

tunia a co ci przepisal ? nystatyne czy pimafucin ??

ja mam robic sobie kuracje co pare tygodni nystatyna bo mi sie zapalenie jakies wdaje czy infekcja co chwile ;p

Wrocilam z usg a wlasciwie wrocilismy z usg ;] bylam z mezem i synkiem nie mialam go gdzie zostawic ;]

a wiec na 10000000000000% pewne ze dziewucha wiec Iga pokazala wsyztsko co mogla haha mam nadzieje ze sie tak chlopakom rozkladac nie bedzie hihi ;]

serduszko ok, w glowie ma poukladane jak to lekarka powiedziala, łozysko,wody plodowe, pepowina,pecherz nery i cala reszta wsyztsko w jak najlepszym porzadku ;]

Weldug OM mam 21t i 4d według usg 22 t i 5 dni ;> od czubka glowy do pupci mamy 17,2 cm no i mala wazy 510 gram (wiec nie taka mała)
zdjecia wkleje jak maz sie zlituje nade mna ;]

Gratuluję udanych wizyt!
Manta - na nowym sprzęcie to pewnie jeszcze wyraźniej będzie widać dzidzię.
Tunia - fajnie, że dostałaś taką niespodziankę.
Renia - cudne zdjęcia.
Kasiurek - gratulacje dziewuszki!!!

A ja mam usg jutro w południe :)

reklama
Renia piękne zdjęcia ... ale piękna pamiątka ...
Tunia fiu fiu jakie suwenirki :-)
MaMicurina a robiłaś sama mocz ?? Co na to lekarz ?? Powtarzałaś badanie ??
Kasiurek super że dziewczynka potwierdzona :-D no i że taka zdrowa

Doris powodzenia jutro

Do góry