reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

wizyty u lekarza i zdjęcia USG

Tunia bardzo się cieszę, że wszystko ok :tak: swoją drogą macie fajnych lekarzy pod względem tych próbek - mój nie ma takich gratisów albo ja nigdy nie dostaję - ale wydaje mi się, że nie zbiera... ot tak poprostu... a taką buteleczkę chętnie bym dostała ;-)

Renia - cud miód :-) nic więcej pisać nie trzeba - ależ te Kruszynki rosną :-)

reklama
Hej dziewczyny :) Jutro mam badanie usg genetyczne i tak szczerze to mało mi to mowi ta nazwa prócz tego co przeczytałam w necie. Może miałyście takie badania i możecie cos więcej napisac ?

Manta gratuluję zdrowego maleństwa tyle samo szczęścia masz co ja aż pół kilo :-) no ciekawe co to za maszyna przyszłości na której będziesz miała połówkowe;-)

Tunia no to super serducho pięknie bije znaczy, że dzidziuś zdrowy :tak: a gratisów zazdroszczę :-p

Renia fajna fotodokumentacja :happy2:

Kadza lekarz zbada wszystkie narządy, jak się rozwinęły i jak funkcjonują, sprawdzi czy dzidziuś zdrowy, to takie badanie USG dokładniejsze

Wrociłam:-)
Tak jak zawsze wszystko wporzadku:-)Slyszalam serduszko:-D:-D
Doktorek przepisal mi tabletki dowcipne bo na cytologii wyszedl mi stan zapalny, wiec grzecznie wykupilam i co wieczor bede miec troszke przyjemnosci upychania ich tam gdzie trzeba:-D:-D:-Ddostalam buteleczke avent, sudocrem,plyte avent przewodnik po karmieniu piersia, pampersa i dwa kupony rabatowe na pampers care 10% zniszki a i mleczko do prania Lovela:-)
to dobrze :-),fajnie ze ok wszystko.

Ja mam niestety bakterie w moczu i zapalenie jak byk...jednak intuicja dobrze mi podpowiadala zeby samej zrobic badanie moczu.
Lekarz cos zapisal i mowi ze to pomoze.
Ale i tak się martwię.

tunia a co ci przepisal ? nystatyne czy pimafucin ??

ja mam robic sobie kuracje co pare tygodni nystatyna bo mi sie zapalenie jakies wdaje czy infekcja co chwile ;p

Wrocilam z usg a wlasciwie wrocilismy z usg ;] bylam z mezem i synkiem nie mialam go gdzie zostawic ;]

a wiec na 10000000000000% pewne ze dziewucha wiec Iga pokazala wsyztsko co mogla haha mam nadzieje ze sie tak chlopakom rozkladac nie bedzie hihi ;]

serduszko ok, w glowie ma poukladane jak to lekarka powiedziala, łozysko,wody plodowe, pepowina,pecherz nery i cala reszta wsyztsko w jak najlepszym porzadku ;]

Weldug OM mam 21t i 4d według usg 22 t i 5 dni ;> od czubka glowy do pupci mamy 17,2 cm no i mala wazy 510 gram (wiec nie taka mała)
zdjecia wkleje jak maz sie zlituje nade mna ;]

Gratuluję udanych wizyt!
Manta - na nowym sprzęcie to pewnie jeszcze wyraźniej będzie widać dzidzię.
Tunia - fajnie, że dostałaś taką niespodziankę.
Renia - cudne zdjęcia.
Kasiurek - gratulacje dziewuszki!!!

A ja mam usg jutro w południe :)

reklama
Renia piękne zdjęcia ... ale piękna pamiątka ...
Tunia fiu fiu jakie suwenirki :-)
MaMicurina a robiłaś sama mocz ?? Co na to lekarz ?? Powtarzałaś badanie ??
Kasiurek super że dziewczynka potwierdzona :-D no i że taka zdrowa

Doris powodzenia jutro

Do góry