reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wizyty u lekarza i zdjęcia USG

reklama
Dziekujemy, dziękujemy.
Napiszę na pewno co to za dziwactwo tam zwieźli. Doktorka nawet sama do konca nie wie co tam maja , bo wczoraj zdaje się montowali i nie zdażyla się pobawić jeszcze:)
Pewnie jakieś bardzo czułe ... wyraźniejsze.... aj nie wiem nie wiem. zobaczymy. Nie "napalam" się za bardzo, bo zacznę sobie w głowie wymyslac cuda niewidy :p

Wrociłam:-)
Tak jak zawsze wszystko wporzadku:-)Slyszalam serduszko:-D:-D
Doktorek przepisal mi tabletki dowcipne bo na cytologii wyszedl mi stan zapalny, wiec grzecznie wykupilam i co wieczor bede miec troszke przyjemnosci upychania ich tam gdzie trzeba:-D:-D:-Ddostalam buteleczke avent, sudocrem,plyte avent przewodnik po karmieniu piersia, pampersa i dwa kupony rabatowe na pampers care 10% zniszki a i mleczko do prania Lovela:-)

Wrociłam:-)
Tak jak zawsze wszystko wporzadku:-)Slyszalam serduszko:-D:-D
Doktorek przepisal mi tabletki dowcipne bo na cytologii wyszedl mi stan zapalny, wiec grzecznie wykupilam i co wieczor bede miec troszke przyjemnosci upychania ich tam gdzie trzeba:-D:-D:-Ddostalam buteleczke avent, sudocrem,plyte avent przewodnik po karmieniu piersia, pampersa i dwa kupony rabatowe na pampers care 10% zniszki a i mleczko do prania Lovela:-)

Super ze z dzidzia wszytko dobrze. No i widzę ze zestawik startowy dla mam dostałaś. A wieczorami trochę przyjemności z tabletkami i będzie dobrze:-)

SAM_0660.jpgSAM_0661.jpgSAM_0662.jpgSAM_0663.jpgSAM_0664.jpgSAM_0665.jpgSAM_0666.jpgSAM_0667.jpgSAM_0668.jpg
Dziewczyny naszło mnie dziś, żeby pochwalić się przed wami moim skarbem ;) Są to zdjęcia gromadzone od początku ciąży, więc tak: - pierwsze dwa zdjęcia Damian tydz 7
- następne Damian tydz 13
- i ostatnie zdjęcie Damian tydz 19, to jest nasze najlepsze zdjęcie z usg połówkowego i to dlatego że lekarz na komputerze obrócił, także same widzicie jak ładnie się synuś rodzicom pokazał ;D

tunia - jakoś byłam przekonana , ze u was wszystko cacy wiec się nawet o was nie martwiłam. Cieszę się, fajnie:D i jakie gadżety dostałaś superanckie:D gratuluje pięknych wieści.

renia - super zdjęcia... nic tylko już album dla dziecka zakładać:D

reklama
Do góry