reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wizyty u lekarza i zdjęcia USG

reklama
Dziekujemy, dziękujemy.
Napiszę na pewno co to za dziwactwo tam zwieźli. Doktorka nawet sama do konca nie wie co tam maja , bo wczoraj zdaje się montowali i nie zdażyla się pobawić jeszcze:)
Pewnie jakieś bardzo czułe ... wyraźniejsze.... aj nie wiem nie wiem. zobaczymy. Nie "napalam" się za bardzo, bo zacznę sobie w głowie wymyslac cuda niewidy :p

Wrociłam:-)
Tak jak zawsze wszystko wporzadku:-)Slyszalam serduszko:-D:-D
Doktorek przepisal mi tabletki dowcipne bo na cytologii wyszedl mi stan zapalny, wiec grzecznie wykupilam i co wieczor bede miec troszke przyjemnosci upychania ich tam gdzie trzeba:-D:-D:-Ddostalam buteleczke avent, sudocrem,plyte avent przewodnik po karmieniu piersia, pampersa i dwa kupony rabatowe na pampers care 10% zniszki a i mleczko do prania Lovela:-)

Wrociłam:-)
Tak jak zawsze wszystko wporzadku:-)Slyszalam serduszko:-D:-D
Doktorek przepisal mi tabletki dowcipne bo na cytologii wyszedl mi stan zapalny, wiec grzecznie wykupilam i co wieczor bede miec troszke przyjemnosci upychania ich tam gdzie trzeba:-D:-D:-Ddostalam buteleczke avent, sudocrem,plyte avent przewodnik po karmieniu piersia, pampersa i dwa kupony rabatowe na pampers care 10% zniszki a i mleczko do prania Lovela:-)

Super ze z dzidzia wszytko dobrze. No i widzę ze zestawik startowy dla mam dostałaś. A wieczorami trochę przyjemności z tabletkami i będzie dobrze:-)

SAM_0660.jpgSAM_0661.jpgSAM_0662.jpgSAM_0663.jpgSAM_0664.jpgSAM_0665.jpgSAM_0666.jpgSAM_0667.jpgSAM_0668.jpg
Dziewczyny naszło mnie dziś, żeby pochwalić się przed wami moim skarbem ;) Są to zdjęcia gromadzone od początku ciąży, więc tak: - pierwsze dwa zdjęcia Damian tydz 7
- następne Damian tydz 13
- i ostatnie zdjęcie Damian tydz 19, to jest nasze najlepsze zdjęcie z usg połówkowego i to dlatego że lekarz na komputerze obrócił, także same widzicie jak ładnie się synuś rodzicom pokazał ;D

tunia - jakoś byłam przekonana , ze u was wszystko cacy wiec się nawet o was nie martwiłam. Cieszę się, fajnie:D i jakie gadżety dostałaś superanckie:D gratuluje pięknych wieści.

renia - super zdjęcia... nic tylko już album dla dziecka zakładać:D

reklama
Do góry