reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wizyty u lekarza i zdjęcia USG

reklama
atomówka no to jak gin przykazała bierz witaminki, a jak serducho widzieliście i biło jak dzwon to maleństwo ma się dobrze, zabiera mamie to czego do szczęścia i zdrowia mu trzeba, no to teraz tylko do USG żeby oczy napatrzały się, lekarz powiedział same dobre rzeczy i do kolejnej wizyty, zleci jakoś, choć 6tyg to trochę czasu, ja mam częściej co m-c ale to pewnie bo zwolnienia mam kontynuowane

Ja też po wizycie już
USG mam we wtorek rano już się doczekać nie mogę
Następna wizyta u mojej ginki dopiero 14.12 nie uważacie,że trochę długa przerwa? Bo aż 6 tygodni
nieeee...jesli wszystko ok to nie ma potrzeby wczesniej na pewno:tak:...gratulacje udanej wizyty!!!

wróciliśmy, jest wszystko dobrze, wszystkie narządy pani dr sprawdziła i wszystko prawidło się rozwinęło i pracuje ufffff :D
faktycznie same dobre wieści i oby tak zostało do końca :-).

Powodzenia dzisiejszym :-)

Anula- śliczne maleństwo :-)Też bym chciała zobaczyć mojego malucha .
Atomówka powiem ci tak jak dla mnie za długo 6 tygodni ja miałam co 5 i zmieniłam lekarza.Leże z koleżanka której szyjka jest już na 1 cm i ma szwy bo za późno na peser i może tylko do toalety a jest w 20 tygodniu według usg 22 tydzień.Ja mam szyjkę długą i rozwarcie ale jak szyjka długa zawsze można peser założyć .A jak mówią lekarze szwy nie gwarantują ze będzie dobrze musi leżeć.Jak masz dużo skurczy to no-spe forte 2 szt jak nie pomoże to trzeba do lekarza albo szpitala nie ma co.Ja myślałam ze jak kanał zamknięty to znaczy ze nie ma rozwarcia już ale po wizycie wiem ze dalej jest :-(I leżeć muszę:-(A biorę magnez 3 razy dziennie po 2 tabletki i luteine 3x2 i no-spe 3 dziennie a jak twardniał brzuch to zastrzyk dostałam dodatkowo i zakazali głaskać sie po brzuchu krzyczą na to podobno skurczę są .Napisałam co w szpitalu się dowiedziałam.A ta co ze mną leży nawet nie czuła ze jej się coś dzieje :-:)-(Pozdrawiam kobietki wszystkie i dziękuje za wsparcie jesteście kochane :-)
Atomówka-uważaj na siebie i traktuj jak jajeczko,bo szpitale to masakra nie ma co.

Ostatnia edycja:
reklama
monika bedzie wszystko dobrze zobaczysz, poprostu musisz sluchac sie lekarza i lezec, wiem ze ne jest latwo polozyc sie plackiem i lezec no ale jak mus to mus:-)trzymam kciuki zeby bylo wszytsko ok:-)

Do góry