reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wizyty u lekarza i zdjęcia USG

Kasiuerk ja aż 4 dziennie, bo tak zalecił mi gin - na własna rękę nie przekraczałabym zalecanej dawki ;-)

a ja skończyłam leczenie grzybka po odnowie i tez musze znów cos dowciapnego kupic, bo jak znowu będzie nawrót, to chyba się zstrzelę :baffled:

reklama
Cześć dziewczyny miałam dzisiaj usg nic nie widziałam :wściekła/y:Ale najważniejsze ze wiem ze synek na 300%.W sumie wiedziałam ale miałam nadzieje ze może będzie dziewczynka ale jest pewność .Podobno szyjka ok długa lekkie rozwarcie o dziwo cofnęło się:)Hurra :-):-)Jestem w szoku nie wiedziałam ze tak może być i jutro do domku.Wiec warto leżeć i odpoczywać jaka szczęśliwa jestem.I mój maluch przekręcił się i nie ciśnie mnie w pęcherz i nie naciska na szyjkę :)Ma pół kg :-) i jest rozwinięty:-) tak jak trzeba.A lekarz określił ze 22tygodnie i 3 dni wiek z USG .Wiec jutro do domku wracam jak wyniki będą dobre:-)a na pewno będą:-):-)

jak ja się cieszę, że mam jutro wizytę.
mam nadzieję, ze szyjka w porządku nadal. Musze pogawędzić o tych bólach głowy, bo dokuczają i dokuczają:) , pewnie zleci mi morfologie jak najszybciej zeby zas te płytki sprawdzic, ktore spadaja i spadają ...

.. ja ja trzymam kciuki za dzisiejsze badania, wizyty itp:)

monika - no super wieści! bardzo pięknie. Cieszymy się razem z wami:) oby kolejne badania rowniez takie dobre wieści nam przynosiły:)

Super monika, czekałam na info od Ciebie na forum:) pocieszający jest fakt, że leżenie pomaga:D gratuluję synka i życzę, by się żadne przykre dolegliwości nie powtórzyły!

tak, tak dziewczyny, leżenie pomaga wie to mój lekarz i wysyła mnie do szpitala co jakiś czas żebym poleżała... chyba się zorientował, że nie do końca go słucham jak jestem w domu ;-)
tak więc leżymy, odpoczywamy słuchamy doktorków
monika trzymaj się w tym szpitalu i wracaj do domku ale bądź grzeczna :-), jeśli Cię to pocieszy to ja na usg też nic nie widzę, bo nie da się przestawić monitora :baffled:

ja lecę na miasto poszukać buraka forte, bo samych buraków to na pewno u nas nie brakuje :-D

Witajcie dziewczyny, dłuuugo mnie tu nie było. Październik obfitował w wydarzenia rodzinne, pracy mało też nie było, dlatego pojawiałam się tu rzadko. Godzinkę poświęciłam na przeczytanie najświeższych newsów, ale i tak nie sposób to wszystko ogarnąć! Grunt, że zdecydowana większość nowin to pozytywne informacje :-) Sporo forumowiczek zna już płeć dziecka :) Super, że np. Macie-kow, Ivi w domu równowaga płci nie zostanie zachwiana ;)) Bozienka, Monika, Pelandra i inne dziewczyny z małymi komlikacjami uważajcie na siebie!!!
Moja wizyta połówkowa odbędzie się dopiero za 2 tygodnie :crazy: cóż.... muszę być cierpliwa.
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty! powodzenia :)

Monika-to wspaniałe wiadomości!!! gratuluje synka! wypoczywaj...

Ostatnia edycja:
ja po połówkowym, jesteśmy troszke zawiedzeni, pojechaliśmy napaleni na 4d, ostatnio (13tydz) wszystko tak pięknie było widać to teraz jak dziecko większe miało być jeszcze lepiej a tu się okazało, że nasze dziecko współpracować nie chce i leży pupą odwrócone :-D mały buntownik
no nic, lekarz sobie jakoś poradził, co miał wymierzyć wymierzył i oczywiście wszystko w porządku, o czym ja wiedziałam- nie mogło przecież być inaczej:happy2: i to jest oczywiście najważniejsze
co do płci lekarz powiedział, że nie ma żadnych obiekcji, jak ostatnio było 80 tak dziś daje 110% na to, że jest to chłopiec, że jakby nie był pewien siedziałby cicho ale tu uważa, że sprawa jest akurat jasna i klarowna :happy2: także chociaż tyle
nasz Damianek waży 320g :happy:

reklama
Anula trzymam kciuki za USG
Ja też dziś mam wizytę o 18 ale tylko i mojej ginki, ona da mi skierowanie na połówkowe które za kilka dni będzie

Do góry