Kindzia to dla mnie miała być ta cini mini :-) KOchana jesteś
Dzięki wam dziewczyny bardzo . Ja się strasznie cieszę , chyba sobie fundnę jeszcze za miesiąc USG żeby podejrzeć czy ptaszek nie urósł
Mini ja bym tygodnia nie wytrzymała jakbym 100% nie miała no góra dwa :-) co by ptaszek w razie gdyby miał szanse powiększyć rozmiar :-) ale siła jajników będzie Dziewucha
MaMicurina ja nie mówię, że nie można dostać w polsce dobrej pracy ale powiedz - ilu twoim znajomym się udało i co ma się na myśli mówiąc "dobra praca"?? Ja w tym roku skończyłam mgr - mimo to od ponad 2 lat pracuję na dobrym stanowisku (choć nie mówię, że dobrze płatnym w moim mieście niestety takie zarobki - dla porównania dziewczyna z tego samego stanowiska w Wawie zarabia niemal 2 razy więcej ale niestety takie moje miasto - pensje drobnomieszczańskie a ceny warszawskie - zasługa 3/4 kadry największej firmy w mieście,jednej z największych w polsce, która pracuje tu od pon-pt a w weekend wraca do wawy) , cieżko mi było łączyć pracę ze szkołą ale dałam radę (w dużej mierze zasługa mojego M) natomiast boli mnie to, że moje koleżanki - niejednokrotnie niezłe studentki pracują w auchan i tesco na kasie - mi się udało, zaparłam się, zaczełam wcześniej - nie jest najgorzej aczkolwiek czy tak czy siak na to patrzeć nie stać mnie na tyle ile moja pustą siostrzyczkę, która wyjechała i nie przemęczając się - jej słowa - zarabia kupę kasy...