reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wizyty u lekarza i zdjęcia USG

Anula najważniejsze, że z synkiem wszystko dobrze - ale podejście tego gina to czysta rutyna - w taki sposób mozna tyle ważnych rzeczy przeoczyć :baffled:

Ja poprzednio chodząc prywatnie nie mialam jakiegos specjalnego połówkowego, ale ginka wprawiona i na usg wszystko co trzeba wypatrzyła ;-)

Tunia w pobliskim szpitalu jest taki młody i przystojny ordynator, to babeczki przed obchodem albo wizyta u niego w gabienecie to latały oko podmalowac (i cholera wie co tam jeszcze sobie poprawiać :-p)

Ja na swojego gina na nfz narzekać nie mogę, bo jest bardzo sympatyczny, wszystko tłumaczy, mozna spokojnie pogadać, wiadomo miewa gorsze dni, ale to też człowiek ;-) po 40 dobrze, posiwiały, więc M spokojny ;-) a co najdziwniejsze - przy tym lekarzu nie czuję w ogóle skrępowania! Ciekawe jak się dzisiaj na prywatnej wizycie sprawdzi ;-)

Kindzia ja się wizytą nie stresuję ;-) ale taki ze mnie już egzemplarz. Tylko cos czuję, że właczy mi się strach przed powtórką z mojego porodu :dry:

reklama
hahha mata ja siem juz zaczynam obawiac porodu ;) najwazniejsze zeby lekarz byl mily dobry i zawsze sluzul pomoca a nie na odczepnego cie przyjma i tyle tak jak mi pani doktor w szpitalu powiedziala niebedziemy dzisiaj robic usg bo mi sie w komputerze niechce mieszac no jak to uslyszalam to myslalkam ze zwariuje ale na drogi dzien jak byl obchud z ordynatorem to ja przymnie zrypal ze jeszcze mi usg niezrobili a powinni na dizendobry mi zrobic :D a tak wsyztcy sobie chwala ta pania doktor a tu taka niespodzianka :)

Właśnie tak to jest z tymi "chwalonymi" lekarzami:-)ciekawa jestem czy ten mlody to on taki dobry czy te baby poprostu sa tak zaslepione nim ze mowia ze dobry:-)ostatnio jak bylam pielegniarka wyszla i pyta ten tabun kobiet czy wszystkie do doktora G.... a one wspolnie wszystkie razem "taaaaaakkkkkk"z takim dzwiekiem jak by mialy orgazm jednoczesnie:-D:-D:-D:-Dmoja reakcja byla chyba zbyt glosna bo sobie myslalam "O Boze"ale i tez powiedzialm zbyt glosno myslalam ze mnie tam zlinczuja:-D:-D:-D:-D

hahahah tunia moze one po co innego tam chodza :p jak taki przystojny a ty co tylko na badanie umnie w szpitalu tez jest taki mlody przystojniak i calkiem mily :) i podobno mial jakies problemy z jedna z pacjetek byla zbyt nachalna tylko ktora normlana babka idac z zagrozona ciaza czy z czyms tam zagrazajacym mysli o podrywaniu lekarzy hmmmm chyba taka ktora zmysla :)

Kindzia ja się wizytą nie stresuję ;-) ale taki ze mnie już egzemplarz. Tylko cos czuję, że właczy mi się strach przed powtórką z mojego porodu :dry:

To bardzo fajny z Ciebie egzemplarz.. bardzo dobrze.. stres nie jest dobrym doracą
a o porodach jeszcze nie myślimy... powtorek z "rozrywki" nie bedzie...
bedzie szybko, sprawnie i po spawie...

Mini a Ty jak ... ???? podekscytowana czy troszke zestresowana?

Hej
Anula współczuje wizyty . Doktor porażka :wściekła/y:
Dobrze że trafiłaś na fajną prywatną ginkę :-) Super że z dzidzią wszystko ok :tak:

Ja już też po wizycie ufff .
Bałam się że USG będzie ekspresowe i niedokładne , ale miło się rozczarowałam . Pani doktor sprawdziła wszystko , odpowiedziała na każde pytanie . Dzidziuś jest zdrowy , wszystko prawidłowe , wody płodowe w normie . Boryskowi pokazywała dzidzia na ekranie ..
No i najważniejsze stwierdziła że na faceta jej te mój dzidziuś nie wygląda :-D
Nie było ptaszka :-D . Nie dała mi 100 % pewności ale raczej dziewczynka :tak: Strasznie się cieszę

korde dobry tenb lekarz jak da rade :) hahaha pojdziesz do takiego maz sie dowie i co rozwod za to ze do przystojnego chodzisz ;) w 1 ciazy mialam pania doktor po 40 bardzo kochana mila sympatyczna :) i etraz tez mam po 40 jak narazie to mila i zna sie na rzeczy :) choc rozne opinie slyszalam co do porodu i do opieki lekarskiej ale niezdazylo sie ejszcze tak zeby kazdej pacjetce dogodzil jeden lekarz nie no u tuni tak ejst :p

MINI a mowilam gratulacje coreczki :) tunia z ciebie to jednak nieejst czarownica :p

reklama
Do góry