reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

wizyty u lekarza i zdjęcia USG

Anula najważniejsze, że z synkiem wszystko dobrze - ale podejście tego gina to czysta rutyna - w taki sposób mozna tyle ważnych rzeczy przeoczyć :baffled:

Ja poprzednio chodząc prywatnie nie mialam jakiegos specjalnego połówkowego, ale ginka wprawiona i na usg wszystko co trzeba wypatrzyła ;-)

Tunia w pobliskim szpitalu jest taki młody i przystojny ordynator, to babeczki przed obchodem albo wizyta u niego w gabienecie to latały oko podmalowac (i cholera wie co tam jeszcze sobie poprawiać :-p)

Ja na swojego gina na nfz narzekać nie mogę, bo jest bardzo sympatyczny, wszystko tłumaczy, mozna spokojnie pogadać, wiadomo miewa gorsze dni, ale to też człowiek ;-) po 40 dobrze, posiwiały, więc M spokojny ;-) a co najdziwniejsze - przy tym lekarzu nie czuję w ogóle skrępowania! Ciekawe jak się dzisiaj na prywatnej wizycie sprawdzi ;-)

Kindzia ja się wizytą nie stresuję ;-) ale taki ze mnie już egzemplarz. Tylko cos czuję, że właczy mi się strach przed powtórką z mojego porodu :dry:

reklama
hahha mata ja siem juz zaczynam obawiac porodu ;) najwazniejsze zeby lekarz byl mily dobry i zawsze sluzul pomoca a nie na odczepnego cie przyjma i tyle tak jak mi pani doktor w szpitalu powiedziala niebedziemy dzisiaj robic usg bo mi sie w komputerze niechce mieszac no jak to uslyszalam to myslalkam ze zwariuje ale na drogi dzien jak byl obchud z ordynatorem to ja przymnie zrypal ze jeszcze mi usg niezrobili a powinni na dizendobry mi zrobic :D a tak wsyztcy sobie chwala ta pania doktor a tu taka niespodzianka :)

Właśnie tak to jest z tymi "chwalonymi" lekarzami:-)ciekawa jestem czy ten mlody to on taki dobry czy te baby poprostu sa tak zaslepione nim ze mowia ze dobry:-)ostatnio jak bylam pielegniarka wyszla i pyta ten tabun kobiet czy wszystkie do doktora G.... a one wspolnie wszystkie razem "taaaaaakkkkkk"z takim dzwiekiem jak by mialy orgazm jednoczesnie:-D:-D:-D:-Dmoja reakcja byla chyba zbyt glosna bo sobie myslalam "O Boze"ale i tez powiedzialm zbyt glosno myslalam ze mnie tam zlinczuja:-D:-D:-D:-D

hahahah tunia moze one po co innego tam chodza :p jak taki przystojny a ty co tylko na badanie umnie w szpitalu tez jest taki mlody przystojniak i calkiem mily :) i podobno mial jakies problemy z jedna z pacjetek byla zbyt nachalna tylko ktora normlana babka idac z zagrozona ciaza czy z czyms tam zagrazajacym mysli o podrywaniu lekarzy hmmmm chyba taka ktora zmysla :)

Kindzia ja się wizytą nie stresuję ;-) ale taki ze mnie już egzemplarz. Tylko cos czuję, że właczy mi się strach przed powtórką z mojego porodu :dry:

To bardzo fajny z Ciebie egzemplarz.. bardzo dobrze.. stres nie jest dobrym doracą
a o porodach jeszcze nie myślimy... powtorek z "rozrywki" nie bedzie...
bedzie szybko, sprawnie i po spawie...

Mini a Ty jak ... ???? podekscytowana czy troszke zestresowana?

Hej
Anula współczuje wizyty . Doktor porażka :wściekła/y:
Dobrze że trafiłaś na fajną prywatną ginkę :-) Super że z dzidzią wszystko ok :tak:

Ja już też po wizycie ufff .
Bałam się że USG będzie ekspresowe i niedokładne , ale miło się rozczarowałam . Pani doktor sprawdziła wszystko , odpowiedziała na każde pytanie . Dzidziuś jest zdrowy , wszystko prawidłowe , wody płodowe w normie . Boryskowi pokazywała dzidzia na ekranie ..
No i najważniejsze stwierdziła że na faceta jej te mój dzidziuś nie wygląda :-D
Nie było ptaszka :-D . Nie dała mi 100 % pewności ale raczej dziewczynka :tak: Strasznie się cieszę

korde dobry tenb lekarz jak da rade :) hahaha pojdziesz do takiego maz sie dowie i co rozwod za to ze do przystojnego chodzisz ;) w 1 ciazy mialam pania doktor po 40 bardzo kochana mila sympatyczna :) i etraz tez mam po 40 jak narazie to mila i zna sie na rzeczy :) choc rozne opinie slyszalam co do porodu i do opieki lekarskiej ale niezdazylo sie ejszcze tak zeby kazdej pacjetce dogodzil jeden lekarz nie no u tuni tak ejst :p

MINI a mowilam gratulacje coreczki :) tunia z ciebie to jednak nieejst czarownica :p

reklama
Do góry