reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wizyty u lekarza i zdjęcia USG

reklama
czyli widzicie rownowaga w przyrodzie musi byc....po parce dla tych co drugie;
bo ja dostalam chlopaczka,
ivi do pary dziewuszke,
mini i Bozienka rowniez,
olavip
- do pary chlopaczka
teraz czekam z niecierpliwoscia na wiesci od maty, Doris i kindzi, ale jaja.....:-D:-D
to z tych podwojnych mamus to chyba wszystkie....

Kasiurek z dziewczynką jeszcze (na w domku boya)
miotlica z boyem (ma w domku Natalkę)
no zobaczymy jak to dalej bedzie
MAMY Double.....czy
dołaczymy do Was.... i rownowaga zachowana w przyrodzie bedzie..

a moze z Doris ,Matą sie wyłamiemy
i ja jaja dostane a ......Doris z Mata po bułeczce..

Mata
niedługo "oznajmi" czy jaja są... czy nie ......
zostane Ja i Doris.
jeszcze mi sie Almasta przypomniała(ma córeńkę a w brzuszku....)

Ostatnia edycja:
Bozienkaja juz miałam połowkowe 18.10
Gin milczy............
dzieć zdrowe...........
a ja siedze na dupce bo mam rozwarcie... i jakiegos syfa.. i łykam tabsy.. ot co...

Wróciliśmy ze szpitala :)
Wszystko w jak najlepszym porządku. Serducho zdrowe i puka sobie w rytmie cza-cza :)
Mała dziś przeszła samą siebie! Na początku nie chciała współpracować, ale ją 'zmusiliśmy' do odwrócenia :) I wyglądało to dosłownie tak, że kobietka zdążyła zrobić zdjęcie serduszka i je pobadać i mówi-'mamy to', a Lena bach na plecy i się przeciąga i przeciąga. Nagle patrzymy,a Ona otwiera buziunię i zaczyna... jeść! Ale widok niesamowity! :D Momencik zajęło jej jedzenie, podrapała się po główce i poszła spać :) Byliśmy w szoku, że udało nam się zobaczyć takie rzeczy :) W dodatku kobietka świetnie uchwyciła moment jedzenia, jak miała otwartą buźkę i zrobiła nam zdjęcie :) Wstawię jak mężu zrobi zdjęcie :))

kindzia rozwarcie masz uwazaj na siebie niezakladaja ci zadego zabezpeiczenia szwa ani nic ?? Maruusia hehe wspanialy widok jak malenstwo otwiera buzie nasza pokazala nawet jak gryzie hehehe sie usmialam z lekarzem i mezem ze pokazuje jak gryzie tylko niema jeszcze czym :)

Marusia
no i git ze wsio oki doki

niezła mała..
juz ma charakterek...
no i wszystko jasne.........
kto w domku bedzie "rzadził"......

cudowne sa takie chwile......

Bozienka jak na razie to nie,
nie ma powodów do obaw na dzień dzisiejszy ale mam sie lenić, oszczedzać i to własnie robie... nie widać.........

Ostatnia edycja:
Mata czekamy na wieści <tup tup>

czekam na M [TUP TUP] :crazy: a on nadal w robocie, a ja za 70 min mam wizytę (20 min droga z pracy, kolejne 20 min do drugiego miasta do gina :dry:)

heh tez sie zastanawialam czy dam rade, ale wcale niebylo tak zle .... teraz juz po rybkach u nas i czekam do marca- trzymam &&& zebys twarda byla:-)

u mnie sie mówi, że juz po ptokach, więc może kobitka będzie :-p;-)

reklama
mata a ja juz myslalam ze ty po i czekam i czekam na relacje a tu nic ;) kindzia heeh ja tez mam sie lenic i lenic i lenic :) ztym z emi sie pojawialy skurcze co godzine a czasami co 30 min ale juz opanowana sytlacja i mam nadzieje ze rozwarcie sie niezrobilo a ty odpoczywaj

Do góry