reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wizyty u lekarza i zdjęcia USG

reklama
czyli widzicie rownowaga w przyrodzie musi byc....po parce dla tych co drugie;
bo ja dostalam chlopaczka,
ivi do pary dziewuszke,
mini i Bozienka rowniez,
olavip
- do pary chlopaczka
teraz czekam z niecierpliwoscia na wiesci od maty, Doris i kindzi, ale jaja.....:-D:-D
to z tych podwojnych mamus to chyba wszystkie....

Kasiurek z dziewczynką jeszcze (na w domku boya)
miotlica z boyem (ma w domku Natalkę)
no zobaczymy jak to dalej bedzie
MAMY Double.....czy
dołaczymy do Was.... i rownowaga zachowana w przyrodzie bedzie..

a moze z Doris ,Matą sie wyłamiemy
i ja jaja dostane a ......Doris z Mata po bułeczce..

Mata
niedługo "oznajmi" czy jaja są... czy nie ......
zostane Ja i Doris.
jeszcze mi sie Almasta przypomniała(ma córeńkę a w brzuszku....)

Ostatnia edycja:
Bozienkaja juz miałam połowkowe 18.10
Gin milczy............
dzieć zdrowe...........
a ja siedze na dupce bo mam rozwarcie... i jakiegos syfa.. i łykam tabsy.. ot co...

Wróciliśmy ze szpitala :)
Wszystko w jak najlepszym porządku. Serducho zdrowe i puka sobie w rytmie cza-cza :)
Mała dziś przeszła samą siebie! Na początku nie chciała współpracować, ale ją 'zmusiliśmy' do odwrócenia :) I wyglądało to dosłownie tak, że kobietka zdążyła zrobić zdjęcie serduszka i je pobadać i mówi-'mamy to', a Lena bach na plecy i się przeciąga i przeciąga. Nagle patrzymy,a Ona otwiera buziunię i zaczyna... jeść! Ale widok niesamowity! :D Momencik zajęło jej jedzenie, podrapała się po główce i poszła spać :) Byliśmy w szoku, że udało nam się zobaczyć takie rzeczy :) W dodatku kobietka świetnie uchwyciła moment jedzenia, jak miała otwartą buźkę i zrobiła nam zdjęcie :) Wstawię jak mężu zrobi zdjęcie :))

kindzia rozwarcie masz uwazaj na siebie niezakladaja ci zadego zabezpeiczenia szwa ani nic ?? Maruusia hehe wspanialy widok jak malenstwo otwiera buzie nasza pokazala nawet jak gryzie hehehe sie usmialam z lekarzem i mezem ze pokazuje jak gryzie tylko niema jeszcze czym :)

Marusia
no i git ze wsio oki doki

niezła mała..
juz ma charakterek...
no i wszystko jasne.........
kto w domku bedzie "rzadził"......

cudowne sa takie chwile......

Bozienka jak na razie to nie,
nie ma powodów do obaw na dzień dzisiejszy ale mam sie lenić, oszczedzać i to własnie robie... nie widać.........

Ostatnia edycja:
Mata czekamy na wieści <tup tup>

czekam na M [TUP TUP] :crazy: a on nadal w robocie, a ja za 70 min mam wizytę (20 min droga z pracy, kolejne 20 min do drugiego miasta do gina :dry:)

heh tez sie zastanawialam czy dam rade, ale wcale niebylo tak zle .... teraz juz po rybkach u nas i czekam do marca- trzymam &&& zebys twarda byla:-)

u mnie sie mówi, że juz po ptokach, więc może kobitka będzie :-p;-)

reklama
mata a ja juz myslalam ze ty po i czekam i czekam na relacje a tu nic ;) kindzia heeh ja tez mam sie lenic i lenic i lenic :) ztym z emi sie pojawialy skurcze co godzine a czasami co 30 min ale juz opanowana sytlacja i mam nadzieje ze rozwarcie sie niezrobilo a ty odpoczywaj

Do góry