reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wizyty u lekarza i zdjęcia USG

reklama
no i super razem sobie podejrzycie, może maleństwo będzie takie szczodre i pokaże co ma między nogami, skoro tyle czekacie to nagroda jakaś będzie :-)

Ja już jestem tak niecierpliwa z poznaniem płci, że nawet jak się nie da :dry: to pojdziemy raz jeszcze prywatnie, kurde no do oporu!! ( przynajmniej jak bedziemy w pl) :-)

Angel na pewno na następnym USG bąbel się ujawni ... Pewnie czeka na tatusia :-D

Mata to super . O której macie to USG ??
U mnie lekarka przyjmuje od 11tej . Idziemy rodzinnie , mam nadzieję że ginka nam pozwoli wejść :-)

Czyżby jednak córuchna tatuńcia? :evil:
Chciałabym wiedzieć tez bo denerwują mnie niemiłosiernie spekulacje rodziny ..:zawstydzona/y: Nie wiem czemu.. Na poczatku fajniemozna bylo pogadac...ale teraz jak zaczyna sie , ze "wygladasz na .. bo ja bym tak chciała bardziej.." to odrazu ucinam, ze najwazniejsze zdrowie i wtedy sie mitygują , że oczywiście, oczywiscie.. A potem co ma mi byc przykro, ze chcieli to a jest co innego? :no: Ja nie rozumiem takiego gdybania rodzinki co by kto wolał, no hejże.. dlatego chciałabym już wiedzieć koniec i kropka ;-)

A jak jest u was z ta płcią?

reklama
u mnie rodzice nie nastawiali się w ogóle, teściowa czasem jeszcze zapyta jak się ma Marysia tak dla przekory, ale mnie to nie irytuje, ona chce wnuczkę bo sama córki nie miała i takie ot marzenie, a z rodzina w sumie to mało gadam o dziecku, choć jest u mnie w rodzinie przewaga chłopców i każdy sie dziwi że nie ma dziewczynek jakoś

Do góry