reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wizyty u lekarza i zdjęcia USG

reklama
no i super razem sobie podejrzycie, może maleństwo będzie takie szczodre i pokaże co ma między nogami, skoro tyle czekacie to nagroda jakaś będzie :-)

Ja już jestem tak niecierpliwa z poznaniem płci, że nawet jak się nie da :dry: to pojdziemy raz jeszcze prywatnie, kurde no do oporu!! ( przynajmniej jak bedziemy w pl) :-)

Angel na pewno na następnym USG bąbel się ujawni ... Pewnie czeka na tatusia :-D

Mata to super . O której macie to USG ??
U mnie lekarka przyjmuje od 11tej . Idziemy rodzinnie , mam nadzieję że ginka nam pozwoli wejść :-)

Czyżby jednak córuchna tatuńcia? :evil:
Chciałabym wiedzieć tez bo denerwują mnie niemiłosiernie spekulacje rodziny ..:zawstydzona/y: Nie wiem czemu.. Na poczatku fajniemozna bylo pogadac...ale teraz jak zaczyna sie , ze "wygladasz na .. bo ja bym tak chciała bardziej.." to odrazu ucinam, ze najwazniejsze zdrowie i wtedy sie mitygują , że oczywiście, oczywiscie.. A potem co ma mi byc przykro, ze chcieli to a jest co innego? :no: Ja nie rozumiem takiego gdybania rodzinki co by kto wolał, no hejże.. dlatego chciałabym już wiedzieć koniec i kropka ;-)

A jak jest u was z ta płcią?

reklama
u mnie rodzice nie nastawiali się w ogóle, teściowa czasem jeszcze zapyta jak się ma Marysia tak dla przekory, ale mnie to nie irytuje, ona chce wnuczkę bo sama córki nie miała i takie ot marzenie, a z rodzina w sumie to mało gadam o dziecku, choć jest u mnie w rodzinie przewaga chłopców i każdy sie dziwi że nie ma dziewczynek jakoś

Do góry