reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wizyty u lekarza i zdjęcia USG

Ajako co do karmienia i chudniecia to już kiedyś pisałam,że nie ma do tego reguły karmiłam piersią całą trójkę a waga bardzo po mału spadała,teraz po ciąży zostalo mi 11 kilo i dopiero w tamtym roku udało mi się te kilogramy pozbyc
ale nie martwię się ile będzie na plusie ważne żeby maluszek był zdrowy

reklama
widzę że nadal o kilogramach :-)
Lina jak już masz coś ograniczyć to słodycze ;-)

Ja przytyłam 16 kg , po porodzie też jakieś 8 mi spadło a potem nawet nie wiem kiedy reszta ... Borys mi dał popalić tak że nie miałam kiedy jeść :-)

ajako rok czasu i zeszlam do 60 i juz wiecej niemoglam ale niepszeszkadzalo mi jestem ztych wyzszych mam 176 cm wiec sobie wyobrazcie jak wygladalam wazac zaledwie 51 kg teraz jak patrze na swoje zdiecia to TRAGEDIA ze maz mnie wtedy niezostawil ;) ajako piersia karmilam zaledwie 2 tygodnie dzieki stresowi pokarm mi zanikl proby powolanbia laktacji niepowiodly sie a i malsuzek wtedy poczul butelke wiec cyca juz niechcial bo sie mevzyc musial wiec tez niewiem jak to ejst ztym karmieniem i chudnieciem ale podobno cos wtym jest

Ostatnia edycja:
ajako w temacie o płci naszych potwierdzeniach staram sie na pierwszej stronie to ogarniać co komu wyszło :happy2:
A ja dopiero w połowie listopada połówkowe :growl:

ja z tych potwierdzonych przez lekarza podliczam na pierwszym poście listy ;) ale muszę porządki zrobić bo mi się matematyka nie zgadza:D:D

Ja o połówkowe będę dzwonić na początku przyszłego tygodnia a badanie na początku listopada.. lekarki mojej od połówkowego teraz nie ma po prostu. A połówkowe każą zrobić po skończonym 21 tygodniu, ale przed ukończeniem 24 tygodnia.

mama Oskarka super filmik

Anula gratuluje synka

Lina gratuluje córeczki
wink2.gif

Perelandra super, ze wyniki dobre, oby tak zostalo

ja juz licze dni do polowkowego toz to juz we wtorek:-)

cześć dziewczyny
nadal leżakuję, dowiedziałam się że usg zrobią mi w piątek no i może w piątek po badaniu mnie wypuszczą
trzymajcie kciuki
tak sobie myślę, że to usg to już chyba połówkowe będzie chyba....
jedna pani, która leżała na tej samej sali powiedziała, że na usg szpitalnym widać pleć więc jeśli Małe ustawi się odpowiednio....;-)

reklama
Do góry