reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wizyty u lekarza i zdjęcia USG

reklama
Ja po wczorajszym USG połówkowym wiem na pewno że w brzuszku mieszka chłopczyk. siusiak jak dzwon...
Wszystko jes w porządku. Ciąża młodsza o 2 dni. ale suwaczka nie zmieniam. wszystkie wady wykluczone, żołądek jeden nerki dwie serce 4 jamowe. Obwód brzuszka prawidłowy, odwód główki troche mniejszy niż by powinien, ale w granicach normy... (pierwsza mysl która przeszła mi przez głowe to żę łątwiej będzie urodzic :p )

Nawet stópke nam lekarz zmierzył. Miałą całe 37 mm. :D zdjęc nie dostałam, tylko takie dla mojego lekarza... Ale dostałam płyte z nagranym badaniem...

Wstydzioszek jeden mały twarzyczki nam nie chciał pokazac, zasłanial się rączkami i nóżkami. Ale tyłeczek z siusiakiem pokazał od razu na pierwszym ujęciu.... :p Taki z nego Mały Baciar....

Amandla gratuluję zdrowego dziewczęcia :-):-):-):-)

Pinula super :) ważne, że zdrowy chłopczyk - u mojej małej też obwód główki troszkę mniejszy (minimalnie) i ta sama myśl mi przeszła przez głowę :zawstydzona/y::zawstydzona/y:;-)

reklama
amandla gratki :) super kolejjna dziewczynka nam sie pojawila :) ja sie niemoge doczekac mojej wizyty :) ehh ale chyba pojde jednak wczensiej do jakiegos lekarza wogole od wczoraj mam jakies takie dziwne skurcze brzuch twardnieje i zaczyna bolec taki przeszywajacy bol asz go czuje na szyjce :( i wogole wszedzie tak potrfa chwile przestaje i za jakis czas znowu :( wiec niewiem co to moze byc moze z tego przeziebienia albo cos dzisiaj zadzwonie do niej i jej powiem otym zobaczymy co mi powie

Do góry