reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wizyty u lekarza i zdjęcia USG

reklama
Ja po wczorajszym USG połówkowym wiem na pewno że w brzuszku mieszka chłopczyk. siusiak jak dzwon...
Wszystko jes w porządku. Ciąża młodsza o 2 dni. ale suwaczka nie zmieniam. wszystkie wady wykluczone, żołądek jeden nerki dwie serce 4 jamowe. Obwód brzuszka prawidłowy, odwód główki troche mniejszy niż by powinien, ale w granicach normy... (pierwsza mysl która przeszła mi przez głowe to żę łątwiej będzie urodzic :p )

Nawet stópke nam lekarz zmierzył. Miałą całe 37 mm. :D zdjęc nie dostałam, tylko takie dla mojego lekarza... Ale dostałam płyte z nagranym badaniem...

Wstydzioszek jeden mały twarzyczki nam nie chciał pokazac, zasłanial się rączkami i nóżkami. Ale tyłeczek z siusiakiem pokazał od razu na pierwszym ujęciu.... :p Taki z nego Mały Baciar....

Amandla gratuluję zdrowego dziewczęcia :-):-):-):-)

Pinula super :) ważne, że zdrowy chłopczyk - u mojej małej też obwód główki troszkę mniejszy (minimalnie) i ta sama myśl mi przeszła przez głowę :zawstydzona/y::zawstydzona/y:;-)

reklama
amandla gratki :) super kolejjna dziewczynka nam sie pojawila :) ja sie niemoge doczekac mojej wizyty :) ehh ale chyba pojde jednak wczensiej do jakiegos lekarza wogole od wczoraj mam jakies takie dziwne skurcze brzuch twardnieje i zaczyna bolec taki przeszywajacy bol asz go czuje na szyjce :( i wogole wszedzie tak potrfa chwile przestaje i za jakis czas znowu :( wiec niewiem co to moze byc moze z tego przeziebienia albo cos dzisiaj zadzwonie do niej i jej powiem otym zobaczymy co mi powie

Do góry