reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wizyty u lekarza i zdjęcia USG

reklama
lastpetunia żebym mogła to bym na stole ze szczęścia tańczyła :-D:-D jestem przeszczęśliwa :-D:-D:-D:-D

Tylko doktorek stwierdził, że troszkę za dużo przytyłam (3,5kg w miesiąc) więc dziś na kolacyjke 2 jabluszka, 1 bananik, wszystko skrojone i zalane activia :-):-):-) wprowadzamy dietkę dla Maluszka.... a jeśli chodzi o wymioty według niego to stres , wyniki są dobre i póki nie będą naprawdę męczące i powtarzające się non stop nie ma co kombinować z lekami:-):-)

anula bo ze swojego szczęścia nie pogratulowałam więc GRATULUJĘ SYNKA :) :-D

lastpetunia żebym mogła to bym na stole ze szczęścia tańczyła :-D:-D jestem przeszczęśliwa :-D:-D:-D:-D

Tylko doktorek stwierdził, że troszkę za dużo przytyłam (3,5kg w miesiąc) więc dziś na kolacyjke 2 jabluszka, 1 bananik, wszystko skrojone i zalane activia :-):-):-) wprowadzamy dietkę dla Maluszka.... a jeśli chodzi o wymioty według niego to stres , wyniki są dobre i póki nie będą naprawdę męczące i powtarzające się non stop nie ma co kombinować z lekami:-):-)

anula bo ze swojego szczęścia nie pogratulowałam więc GRATULUJĘ SYNKA :) :-D

Lina u mnie też niestety w ciągu 4tyg 3,5kg na plusie a nic mi doktorek nie mówi że za dużo :) u mnid 6kg + na połowe ciąży to dobrze, jakbym kolejne tylko 6kg przytyła przez kolejne pół to bym była szczesliwa ale znając życie to bedzie więcej :)

lastpetunia jakbym 6 przytyła to może i u mnie by przeszło - ale ja już mam 9,5 kg na plusie!!!!!!!! Podejrzewam, że dlatego może lekarz przyznał mi rację i kazał troszkę się oszczędzać z jedzonkiem ;-);-)

reklama
Lina gratuluje małej księżniczki!
lastpetunia wagą się nie przejmuj, ja w ciągu trzech tygodni przytyłam 5 kg i nikt mi nie mówił że to za dużo
Perelandra, cieszę się bardzo że wyniki są dobre, zawsze dzieki temu będziesz troszkę spokojniejsza :)

Do góry