reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wizyty u lekarza i zdjęcia USG

reklama
lastpetunia żebym mogła to bym na stole ze szczęścia tańczyła :-D:-D jestem przeszczęśliwa :-D:-D:-D:-D

Tylko doktorek stwierdził, że troszkę za dużo przytyłam (3,5kg w miesiąc) więc dziś na kolacyjke 2 jabluszka, 1 bananik, wszystko skrojone i zalane activia :-):-):-) wprowadzamy dietkę dla Maluszka.... a jeśli chodzi o wymioty według niego to stres , wyniki są dobre i póki nie będą naprawdę męczące i powtarzające się non stop nie ma co kombinować z lekami:-):-)

anula bo ze swojego szczęścia nie pogratulowałam więc GRATULUJĘ SYNKA :) :-D

lastpetunia żebym mogła to bym na stole ze szczęścia tańczyła :-D:-D jestem przeszczęśliwa :-D:-D:-D:-D

Tylko doktorek stwierdził, że troszkę za dużo przytyłam (3,5kg w miesiąc) więc dziś na kolacyjke 2 jabluszka, 1 bananik, wszystko skrojone i zalane activia :-):-):-) wprowadzamy dietkę dla Maluszka.... a jeśli chodzi o wymioty według niego to stres , wyniki są dobre i póki nie będą naprawdę męczące i powtarzające się non stop nie ma co kombinować z lekami:-):-)

anula bo ze swojego szczęścia nie pogratulowałam więc GRATULUJĘ SYNKA :) :-D

Lina u mnie też niestety w ciągu 4tyg 3,5kg na plusie a nic mi doktorek nie mówi że za dużo :) u mnid 6kg + na połowe ciąży to dobrze, jakbym kolejne tylko 6kg przytyła przez kolejne pół to bym była szczesliwa ale znając życie to bedzie więcej :)

lastpetunia jakbym 6 przytyła to może i u mnie by przeszło - ale ja już mam 9,5 kg na plusie!!!!!!!! Podejrzewam, że dlatego może lekarz przyznał mi rację i kazał troszkę się oszczędzać z jedzonkiem ;-);-)

reklama
Lina gratuluje małej księżniczki!
lastpetunia wagą się nie przejmuj, ja w ciągu trzech tygodni przytyłam 5 kg i nikt mi nie mówił że to za dużo
Perelandra, cieszę się bardzo że wyniki są dobre, zawsze dzieki temu będziesz troszkę spokojniejsza :)

Do góry