reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wizyty u lekarza i zdjęcia USG

maritek bardzo dziekuje :) Hm... nie wydaje mi się aby to było coś niepokojącego. mój brzuszek z rana jest mniejszy niż wieczorem, więc gdybym go zmierzyła w tych dwóch porach obwód byłby z pewnością różny.
Postaraj się przypomnieć sobie, czy w dzień kiedy mierzyłaś go pierwszy raz, więcej zjadłaś, miałaś problemy z gazami itp.
Nie jestem lekarzem, ale może dzidziuś zmienił położenie i to też mogło wpłynąć na obwód brzuszka?
Dla pewności zapytaj o to lekarza przy kolejnej wizycie :)

reklama
Więc ja już też jestem po wizycie - usg połówkowym :)

ZUZIA (już na 100000%) jest śliczną, poprawnie rozwijającą się mała dziewczynką :) Pan Doktor zbadał wszystko dokładnie :) nosek ma pięknie zadarty do góry jak Mamusia :) także wiadomo w kogo będzie (mam taką nadzieję) :-):-):-) wierciła się strasznie co skutecznie uniemożliwiało wykonanie ładnego zdjęcia 4d a jak już Pan Doktor wyłapał ładny kadr to w ostatniej sekundzie zasłoniła się rączką ;-);-);-)także mała wstydzioszka w brzuszku siedzi :-D:-D:-D a i mojemu M doktorek dokładnie cipeczkę pokazał - co by już wątpliwości nie miał :-D:-D:-D ale nie chciała Rodzicom pomachać tylko się kręciła , śmiała ( a przynajmiej tak wyglądała połykając wody płodowe) :-D:-D i ssała paluszki na zmianę :) Laska waży 300g i jej długość łącznie z nóżkami to 26 cm (w czym 11 to nogi) ;-);-);-);-)

Dostałam kolejne L4 a następna wizyta za 4 tygodnie dopiero - 15 listopad

reklama
niepokoi mnie tylko to zmniejszanie się obwodu w pasie :-(
Marita ja mam codziennie spora roznice brzucha pomiedzy porankiem i wieczorem co jest zupelnie normalne przynajmniej z tego co powiedzial mnie dok. Powiedzial tez ze zalezy to od wzdec,gazow itd itd...jedzenia....

Więc ja już też jestem po wizycie - usg połówkowym :)

ZUZIA (już na 100000%) jest śliczną, poprawnie rozwijającą się mała dziewczynką :)
no fantastycznie!!! gratuluje :-)

Do góry