reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wizyty u lekarza i zdjęcia USG

MamaOskarka i anula gratuluję synków :-), a Tobie Lina córci (mój mąż też sobie wymyślił Zuzię wczoraj) Bardzo się ciesze, że Wasze Maluszki rosną zdrowo
Dziękuję Wam dziewczyny za wsparcie i kciuki
leżę sobie leżę w tym szpitalu i nudzi mi się okrutnie
wczoraj miałam kolejne badanie ginekologiczne i słuchanie serduszka ale nie zrobili usg, dzisiaj krew i mocz...
dostaję jakieś leki ale nie mogę się doczytać - poza no-spą nie widzę nic znajomego... chyba nie dają mi znów duphastnu :confused2:i mam nadzieję, ze to różowe to nie relanium :crazy:
jutro mój lekarz ma dyżur to może go złapię gdzieś na korytarzu

reklama
MamaOskarka i anula gratuluję synków :-), a Tobie Lina córci (mój mąż też sobie wymyślił Zuzię wczoraj) Bardzo się ciesze, że Wasze Maluszki rosną zdrowo
Dziękuję Wam dziewczyny za wsparcie i kciuki
leżę sobie leżę w tym szpitalu i nudzi mi się okrutnie
wczoraj miałam kolejne badanie ginekologiczne i słuchanie serduszka ale nie zrobili usg, dzisiaj krew i mocz...
dostaję jakieś leki ale nie mogę się doczytać - poza no-spą nie widzę nic znajomego... chyba nie dają mi znów duphastnu :confused2:i mam nadzieję, ze to różowe to nie relanium :crazy:
jutro mój lekarz ma dyżur to może go złapię gdzieś na korytarzu

odpoczywaj jak tylko możesz
a o leki zapytaj się powinni powiedzieć co dostajesz

jak nie pytałam co mi dają, to nie mówili, jak zapytałam to wiem - no-spę magnez i lek na rozluźnienie macicy i stwardniały brzuch (ostatnio dostawałam drastyczną wersję w kroplówce)
poza tym dowiedziałam się że mam bardzo dobre wyniki z krwi i moczu :-)kto pyta nie błądzi :tak:

reklama
Perelandra dużo zdrówka i wytrwałości dla ciebie i maluszka, na pewno w szpitalu masz lepszą opiekę bo i wszystkie badanka są od razu wykonywane, a z tymi lekami to dziwnie ale myślę że jak zapytasz to powinni cie poinformować

Do góry