reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wizyty u lekarza i zdjęcia USG

Oto moje zdjęcia i filmik mojego Oskarka zrobione w 18-tym tygodniu ciąży:-)
Oskarek1.jpgOskarek.jpg

[video=youtube;jrlRRl7D0xk]http://www.youtube.com/watch?v=jrlRRl7D0xk&feature=player_embedded[/video]

reklama
jestem po wizycie
dziś jednak tylko kontrola za 2 tyg będę miała połówkowe badania, ale co najważniejsze widziałam i Marcelek dziś potwierdził nie na 100 a na 1000000000000000% że jest chłopcem, serduszko biło leżał sobie słodko na boczku z ręką pod główką i patrzył się wprost na mnie i panią dr ;)

wyniki badań ok mam małą infekcje dróg moczowych ale nic poważnego i dostałam globulki i maść i powinno być ok i bardziej komfortowo.
za 2 tyg jak pisałam połówkowe więc długo będziemy podglądać i może dostane jakieś zdjęcia za 4tyg kolejna kontrola i mamy zrobić morfologię, mocz i powtórzyć toxo

i to na dziś tyle... i wkroczyliśmy dziś w 2 połowę ciąży równo 20tyg za nami i kolejne przed oby dalej tak szczęśliwe i bez problemów

ps. bo jak pisałam ten post to nie widziałam jeszcze tych pięknych zdjęć i filmiku więc gratki mamoOskarka widać że maluszek zdrowy a pamiątka pozostanie całkiem fajna :-)

Ostatnia edycja:
anula gratuluje synusia!! Teraz jak już masz pewność, że rośnie w Tobie mały mężczyzna,pewnie zaczniesz biegać po sklepach za niebieskimi ubrankami :) Ja już mam ewidentny zakaz założony przez rodzinę na tego typu zakupy:-D

Bozienka bardzo dziękuję :)

mamaOskarka piękny filmik :) też bym taki chciała ale chyba mój lekarz nie dysponuje takim sprzętem :( dziewczyny mam taki problem, powiedzcie mi czy to normalne że obwód brzucha zmniejszył mi się o 2cm? generalnie od początku ciąży nic nie przytyłam jeszcze i w pasie przybyło mi niewiele, ale żeby tracić cm?? byłam niedawno u lekarza, zastanawiam się czy jest to powód żeby wybrać się do niego po tygodniu i płacić za kolejną wizytę... przez jeden dzień miałam straszny ból brzucha w prawym boku ale podejrzewam że to wina rozlania się u mnie wyrostka w dzieciństwie, możliwe że zrosty mi się odzywają, teraz już przeszło, niepokoi mnie tylko to zmniejszanie się obwodu w pasie :-(

reklama
Do góry