reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wizyty u lekarza i zdjęcia USG

reklama
a w sumie tyle ze brac nospe w razie co ;-)
Z tego co piszecie to kazda tam czuje rozne sensacje w podbrzuszu .. dzis tez troche kłuło, trzeba pozbyc sie przewrazliwien bo przedemna połowa ciazy i nie mozna wariowac od takich rzeczy :sorry: Przynajmniej tyle sobie probuje wmowic :D

Juz po oddaniu krwi i moczu muuuli mnie wiec ide sie zdrzemnac chyba jeszcze ;-)

Ja już po wizycie , wysłuchała serduszka . Zbadała mnie ginekologicznie . Kazała zażywać witaminki i nie przeziębiać się :tak:
Następna wizyta 9 listopada . Badań żadnych
Glukoza wyszła już bardzo dobrze . Cytomegalia nadal wynik wątpliwy ale IGG wyjaśniło wszystko ( znaczy że już chorowałam :-))

Miały mi dziś przyjść witaminki bo ostatnio nie włożyli do paczki ... Przyszedł kurier otwieram paczkę a tam nie to co zamawiałam :eek: Tzn są omegi które już mi wcześniej wysłali . Chyba już tam nie dzwonię . W sumie to zrobiłam interes bo omegi są droższe od witaminek a i tak mi się przydadzą :tak:

reklama
mini dobrze ze wszytsko dobrze ;) szkoda ze dzidizusia niepodpatrzylas ;) mi na kazda wizyte kazuje robioc mocz morfologie i tyle na 1 wizycie mialam wiecej badan ale od tamtej pory caly czas movcz morfologia :) no nie ma sie co dziwic wkoncu moja morfologia jest TRAGICZNA ;)

Do góry