reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wizyty u lekarza i zdjęcia USG

reklama
Kamilaedi strasznie współczuję.... teraz już musi być dobrze.... potraktowali Cię koszmarnie, aż mi całkiem obcej osobie naprawdę się smutno zrobiło :-:)-(

Kamila współczuje , ale i takie rzeczy przytrafiają się w Polsce niestety . Chyba nie ma idealnej służby zdrowia :sorry:
Ja w sumie mimo że narzekam to jestem w miarę zadowolona , bo mam tam fajną położną i jak mam jakieś pytania to do niej kieruję i fajnie mi wszystko wyjaśnia... a że jest przeszkolona do prowadzenia ciąży to ma dużą wiedzę na te tematy :tak:

mini - ja juz tez nie narzekam, polozne to i ja mialam spoko ale ich system jest niedopracowany i to bardzo (jesli ma ktos problemy z ciaza) a denerwuje mnie stwierdzenie, ze polki nie rozumieja co sie do nich mowi i ze lubimy ponarzekac.... :crazy: SZczesliwi Ci co nie mieli problemow zwiazany z ciaza....

Kamilaedi ale ta opieka na wyspach, to chyba przede wszystkim wina systemu prawnego i mentalnosci Anglików, że płód do 12-16 tc (nie pamiętam dokładnie) to nie jest istot ludzka :baffled: dla nas jest to nie do pomyslenia, a tam to niestety norma... może stąd zdziwienie tamtejszych ginekologów, że Polki od początku ciąży chca miec dobra opiekę...
ale tak jak Mini pisze i w Polsce różni lekarze różnie podchodza do ciąży...

co by nie było, najważniejsze, żeby maluchy były zdrowe :tak:

kamila boze dziewczyno wspulczuje ci z calego serca asz mi moweodjelo jak tak moga :( kochana ja bym wracala z tamtad jak najszybciej a zwlaszcza jak bym byla w ciazy niewiem jak ci lekarze moga byc tacy bezduszni

kamilaedi Boze!!!!!Jak mi strasznie przykro:-(Ja nie wiem jak mozna tak traktowac czlowieka!Normalnie chce mi sie wyc!Kochana ale to juz za Toba, wiem nie zapomniesz o tym ale teraz maluszek jest w Tobie i jest zdrowym trzeba sie tym cieszyc Buziaki kochana:*

reklama
Do góry