reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wizyty u lekarza i zdjęcia USG

To delikanie powiedziane,przepraszam za bledy,ale jakos tk szybko pisalam bo caly czas w sumie o tym mysle.Mysalam że ciaze w 2 trymestrze traktuja normalnie a nie jak ...Jeszcze bylo kilka pytan :puchna mi nogi i dlonie,mam bole pleco w oolicch kosci ogonowe"to normalne" zadnego wytlumaczenia dla czego tak sie dzieje.
Mialam juz tu docznienia z lekarzami ok 7 miesiecy temu mialam maly wypadek schylilam sie i juz zabrala mnie karetka bo nie moglam sie wyprostowac ,na wstepie zaproponowali paracetamol"zloty srodek na wszytko" pozniej okazalo sie ze samodzielnie nie moge wstac by isc do toalety dostalam leki przeciwbolowe jakies psychotropy by spac,ale zdjecia mi nie zrobili bo ruszalam palcami u nogi:) co bylo znakiem ze z kregoslupem wszystko ok siedzialm z ponad miesiac w domu i chodzilam na fizjoterapie.

reklama
Ewstra - masakra jakaś!!

a tu moja dzidzia:D zdjęcie 1: dowód że tam nic nie ma dyndającego ;) zdjęcie 2: otwarta buźka :) xP1060310.jpgxP1060311.jpg

bozienka- super, ze u malucha wszystko ok :happy:
ajako- gratuluje synka, faktycznie ma on tam co nieco:sorry:

ivi- gratuluje corki i ciesze sie, ze mala tak super rosnie - wogole to chyba jest najwieksza tu u nas?:-)

Ivi- cudneee wiesci:-) gratuluje bardzo, bardzo, baaaaardzo!!!! jednak matki to maja co?;-) te przeczucia, ktore sie tylko czasem myla:-D ale bedziesz miala ślicznie "odstawiona" corunie w te sukienusie:-)

Kamila- nooo duza dziewczynka, moj tez mial wage 300 g, dlugosc nie wiem, nie powiedzial nam, ale jak bedzie mial wzrost po ojcu to powinien byc mega dlugi, ale to dobrze jak na faceta, oby nie byl takim krasnalem po mnie:-D

Ewa- masakraaaa:wściekła/y: ja bym tego nie ztrzymala....dlatego tez bedac w Belgii przylatywalam na prowadzenie pierwszej ciazy do Pl, wszyscy sie pukali w czolo, ale ja czulam sie bezpiecznie i zaopiekowana dobrze, a tam bym sie nerwowo wykonczyla, choc mam wrazenie, ze jest jakby ciut lepiej niz na wyspach.

reklama
Ewstra bardzo mi przykro... nie masz mozliwosci zmiany osrodka na inny, gdzie jest nadzieja na lepsze zachowanie personelu?

Iwi wielkie gratulacje potwierdzonej na 1000% dziewczynki :) Tak wiec sukienki byly trafione :) :) :)
Ja tymczasem dolanczam do reszty tych ktorzy zniosa jajko czekajac na kolejna wizyte i jej efekty :) :) :)

Do góry