reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wizyty u lekarza i zdjęcia USG

reklama
Ivi cieszę się strasznie razem z Tobą i gratuluję jeszcze raz pewnej Córuni :) :)

Ale Wam zazdroszczę ja do wtorku to chyba jajko zniosę :) 4 tygodnie przerwy między wizytami no szaleństwo :) najlepiej bym pojechała teraz rozłożyła się na kozetce i ma mnie badać :)

Ja dzis po wizycie u poloznej ,sluchalam jak bije serduszko:) Natomiast angielska ignoracja czasami mnie rozwala,jak wiecie w pl wyszlo ,ze mam nadcisnienie i musze brac leki,wiec od ok 2 tyg kazdego dnia sprawdzam cisnienie i zapisuje chialam to pokazac poloznej ale nie chiciala tylko orjetacyjnie sie zapytala jakie mam,potem powiedziala ze te aparaty domowe nie daja prawdziwego wyniku,zmierzyla cisnienie 3 razy bo bylo mega wysokie i za ostatnim razem bylo juz miejsze wiec wpisala najmiejszy wynik,na pytanie czy wysokie cisnienie jest grozne stwierdzila ze tak i jak nadal bede miec migreny zwiazane z cisnieniem bym poszla do GP.Zapisalam sie za tydzien mam nadzieje ze bedzie jakis normalny.Mialam dzis pecha bo moja polozna chora i ta byla w zastepstwie,kolejna wizyta w polowie grudnia...szkoda slow

reklama
Do góry