reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wizyty u lekarza i zdjęcia USG

reklama
Ivi cieszę się strasznie razem z Tobą i gratuluję jeszcze raz pewnej Córuni :) :)

Ale Wam zazdroszczę ja do wtorku to chyba jajko zniosę :) 4 tygodnie przerwy między wizytami no szaleństwo :) najlepiej bym pojechała teraz rozłożyła się na kozetce i ma mnie badać :)

Ja dzis po wizycie u poloznej ,sluchalam jak bije serduszko:) Natomiast angielska ignoracja czasami mnie rozwala,jak wiecie w pl wyszlo ,ze mam nadcisnienie i musze brac leki,wiec od ok 2 tyg kazdego dnia sprawdzam cisnienie i zapisuje chialam to pokazac poloznej ale nie chiciala tylko orjetacyjnie sie zapytala jakie mam,potem powiedziala ze te aparaty domowe nie daja prawdziwego wyniku,zmierzyla cisnienie 3 razy bo bylo mega wysokie i za ostatnim razem bylo juz miejsze wiec wpisala najmiejszy wynik,na pytanie czy wysokie cisnienie jest grozne stwierdzila ze tak i jak nadal bede miec migreny zwiazane z cisnieniem bym poszla do GP.Zapisalam sie za tydzien mam nadzieje ze bedzie jakis normalny.Mialam dzis pecha bo moja polozna chora i ta byla w zastepstwie,kolejna wizyta w polowie grudnia...szkoda slow

reklama
Do góry