reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wizyty u lekarza i zdjęcia USG

reklama
ajako super zdjęcia :-) Ja mam takie zdjęcie siurka na zdjęciach USG Boryskowych ale do tej pory myślałam że to jest noga :-D:-D

No rzeczywiście skoro to siurek to trudno się było by Pani doktor pomylić :tak:

Angel- taaaaaaaaa to wlasnie sa jajeczka......
dziewczyny- ja tez jestem w szoku, ze to to takie wielkie jest, az nienaturalne mi sie wydaje, ale jak doktor napisal, ze prawidlowe narzady to chyba jakies mega nie sa, nooo mam nadzieje, ze tak TO wlasnie ma wygladac:-)
chyba w powiekszeniu bylo i to wskazanie strzałeczka strasznie mnie rozbawilo:-D:-D
moj maz tak patrzy, patrzy i ciagle nie wierzy w to co widzi, taaaakiego synia bedzie mial:-D

eeeee Mini- to Ty mnie nie stresuj teraz, ze to noga:eek: bo jak na kolejnym usg w 30 tc sie okaze, ze to noga byla, a to sterczace to pempowina toooo :eek::eek: no maz dostanie zawalu:-D

no to czekam na foty kolejnych siurkow i bułeczek;-)

Ostatnia edycja:
hej:D na 1000% dziewczynka, mam zdjęcie na potwierdzenie nawet :) mała ma się super, rośnie, ma teraz ok 300g i plus/minus 20cm długości, rusza się tak ze ciężko ją zmierzyć:D
i najważniejsze - łożysko podeszło już wyżej! już nie jest przodujące, tylko "niskoschodzące" :))
oczywiście mam lekką anemię czyli zapisane żelazo, a badanie na glukozę będę mieć zleconą następnym razem:)

hej:D na 1000% dziewczynka, mam zdjęcie na potwierdzenie nawet :) mała ma się super, rośnie, ma teraz ok 300g i plus/minus 20cm długości, rusza się tak ze ciężko ją zmierzyć:D
i najważniejsze - łożysko podeszło już wyżej! już nie jest przodujące, tylko "niskoschodzące" :))
oczywiście mam lekką anemię czyli zapisane żelazo, a badanie na glukozę będę mieć zleconą następnym razem:)
Swietne wiesci :) ...poza anemia oczywiscie :). Tez chcialabym juz wiedziec :))

reklama
Do góry