reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wizyty u lekarza i zdjęcia USG

reklama
ajako super zdjęcia :-) Ja mam takie zdjęcie siurka na zdjęciach USG Boryskowych ale do tej pory myślałam że to jest noga :-D:-D

No rzeczywiście skoro to siurek to trudno się było by Pani doktor pomylić :tak:

Angel- taaaaaaaaa to wlasnie sa jajeczka......
dziewczyny- ja tez jestem w szoku, ze to to takie wielkie jest, az nienaturalne mi sie wydaje, ale jak doktor napisal, ze prawidlowe narzady to chyba jakies mega nie sa, nooo mam nadzieje, ze tak TO wlasnie ma wygladac:-)
chyba w powiekszeniu bylo i to wskazanie strzałeczka strasznie mnie rozbawilo:-D:-D
moj maz tak patrzy, patrzy i ciagle nie wierzy w to co widzi, taaaakiego synia bedzie mial:-D

eeeee Mini- to Ty mnie nie stresuj teraz, ze to noga:eek: bo jak na kolejnym usg w 30 tc sie okaze, ze to noga byla, a to sterczace to pempowina toooo :eek::eek: no maz dostanie zawalu:-D

no to czekam na foty kolejnych siurkow i bułeczek;-)

Ostatnia edycja:
hej:D na 1000% dziewczynka, mam zdjęcie na potwierdzenie nawet :) mała ma się super, rośnie, ma teraz ok 300g i plus/minus 20cm długości, rusza się tak ze ciężko ją zmierzyć:D
i najważniejsze - łożysko podeszło już wyżej! już nie jest przodujące, tylko "niskoschodzące" :))
oczywiście mam lekką anemię czyli zapisane żelazo, a badanie na glukozę będę mieć zleconą następnym razem:)

hej:D na 1000% dziewczynka, mam zdjęcie na potwierdzenie nawet :) mała ma się super, rośnie, ma teraz ok 300g i plus/minus 20cm długości, rusza się tak ze ciężko ją zmierzyć:D
i najważniejsze - łożysko podeszło już wyżej! już nie jest przodujące, tylko "niskoschodzące" :))
oczywiście mam lekką anemię czyli zapisane żelazo, a badanie na glukozę będę mieć zleconą następnym razem:)
Swietne wiesci :) ...poza anemia oczywiscie :). Tez chcialabym juz wiedziec :))

reklama
Do góry