reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wizyty u lekarza, badania i zdrowie naszych Fasolek

Mi sie marzyło bobo na Boże Narodzenie ;) Wyszlo na styczeń ;) choć na imieniny to na pewno nie będzie przez tą moją szyjkę mimo ze termin z OM mam na 19 styczeń ;)
Kingę mam z lutego, Kuba z 30 sierpnia więc już praktycznie wrześniowy ;) Przyznam ze lepiej mi było z Kingą bo jak zaczynałam jej wprowadzać warzywa i owoce to akurat u mojej mamy były z działki nie pryskane, super marchewki, ziemniaki, jabłka itp wiec dużo z tego było w ruch. ba nawet dynia była :) a jak z Kubą to nic a nic a te z jesieni już były takie niefajne :(

reklama
Mysmy bardzo chcieli miec w ogole :) Miesiac nie byl istotny. I gdyby nie poronienie to wlasnie teraz cieszylabym sie kilkunastodniowym maluchem... Tremin mialam identyczny jak z Kuba na 27 czerwca :) No ale los chcial inaczej :) Styczen tez bedzie dobry :) bedziemy "rozsiani" z urodzinami troche :) Ja I maz z maja Kuba z czerwca a maluch ze stycznia (albo grudnia :)))

Anbas gratuluje wizyty ciesze sie ze wszystko dobrze ;) dzidzia świetna ; )
Anisen ja też chciałam na grudzień ale udało sie dopiero miesiac poźniej i bd styczeń ; )

moja córka jest z 10 czerwca a miałam na 19 czerwca termin teraz mam na 17 stycznia a moze dzidzia zechce wuyjsc 10 ? :)) ja tez jestem z 10 ale grudnia ; ))

Anbas ciesze sie razem z Tobą:) Gratki!

Anisen a ja nie chce by moja kruszynka sie pospieszyła i przyszła na swiat w grudniu:) lepiej z poczatku roku, niz z konca :)

Ja głównie dlatego chciałam bobasa wiosennego, że nie trzeba opatulać w spiwor , grubo ubierac . Tylko założyc jakis dreik i do wózka . Nakarmic mozna np w parku i spacerować dalej a tak zimą takie malenstwo tarmosic w te kombinezony, na dworze nakarmic nie da rady . Plus jest taki , ze na lato juz bedziem y miec super dzieciaczki do spacerówki:) Nataniel urodzil sie 20pazdziernika ,26 wyszlam do domu . od 10dnia zycia werandowałam. po 3 razach werandowania wyszlismy na spacer pierwszy pol godzinny , potem godzinny a potem juz po 3 godz dziennie i w sumie tez bylo fajnie a na wiosne juz byl taki fajny w spacerówce. Mysle, ze lepiej bedzie rodzic w styczniu niz na jesien tak jak ja Nataniela.

hej hej i ja sie melduje, u nas tez wszystko prawidlowo, zadnych wad genetycznych nie widac, dzidzia ma 5.74cm. Na nastepnej wizycie pan doktor obiecal ze poznamy plec o ile dzidzia bedzie chciala wspolpracowac bo dzisiaj do badan za bardzo ustawic sie nie chciala, wiercila sie ale niew ta strone co trzeba, raczki do buzi wkładało i obroty robilo.
IMG_0802.jpg

Załączniki

• IMG_0802.jpg
    IMG_0802.jpg
    19,1 KB · Wyświetleń: 34
reklama
Do góry