reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wizyty u lekarza, badania i zdrowie naszych Fasolek

Mi sie marzyło bobo na Boże Narodzenie ;) Wyszlo na styczeń ;) choć na imieniny to na pewno nie będzie przez tą moją szyjkę mimo ze termin z OM mam na 19 styczeń ;)
Kingę mam z lutego, Kuba z 30 sierpnia więc już praktycznie wrześniowy ;) Przyznam ze lepiej mi było z Kingą bo jak zaczynałam jej wprowadzać warzywa i owoce to akurat u mojej mamy były z działki nie pryskane, super marchewki, ziemniaki, jabłka itp wiec dużo z tego było w ruch. ba nawet dynia była :) a jak z Kubą to nic a nic a te z jesieni już były takie niefajne :(

reklama
Mysmy bardzo chcieli miec w ogole :) Miesiac nie byl istotny. I gdyby nie poronienie to wlasnie teraz cieszylabym sie kilkunastodniowym maluchem... Tremin mialam identyczny jak z Kuba na 27 czerwca :) No ale los chcial inaczej :) Styczen tez bedzie dobry :) bedziemy "rozsiani" z urodzinami troche :) Ja I maz z maja Kuba z czerwca a maluch ze stycznia (albo grudnia :)))

Anbas gratuluje wizyty ciesze sie ze wszystko dobrze ;) dzidzia świetna ; )
Anisen ja też chciałam na grudzień ale udało sie dopiero miesiac poźniej i bd styczeń ; )

moja córka jest z 10 czerwca a miałam na 19 czerwca termin teraz mam na 17 stycznia a moze dzidzia zechce wuyjsc 10 ? :)) ja tez jestem z 10 ale grudnia ; ))

Anbas ciesze sie razem z Tobą:) Gratki!

Anisen a ja nie chce by moja kruszynka sie pospieszyła i przyszła na swiat w grudniu:) lepiej z poczatku roku, niz z konca :)

Ja głównie dlatego chciałam bobasa wiosennego, że nie trzeba opatulać w spiwor , grubo ubierac . Tylko założyc jakis dreik i do wózka . Nakarmic mozna np w parku i spacerować dalej a tak zimą takie malenstwo tarmosic w te kombinezony, na dworze nakarmic nie da rady . Plus jest taki , ze na lato juz bedziem y miec super dzieciaczki do spacerówki:) Nataniel urodzil sie 20pazdziernika ,26 wyszlam do domu . od 10dnia zycia werandowałam. po 3 razach werandowania wyszlismy na spacer pierwszy pol godzinny , potem godzinny a potem juz po 3 godz dziennie i w sumie tez bylo fajnie a na wiosne juz byl taki fajny w spacerówce. Mysle, ze lepiej bedzie rodzic w styczniu niz na jesien tak jak ja Nataniela.

hej hej i ja sie melduje, u nas tez wszystko prawidlowo, zadnych wad genetycznych nie widac, dzidzia ma 5.74cm. Na nastepnej wizycie pan doktor obiecal ze poznamy plec o ile dzidzia bedzie chciala wspolpracowac bo dzisiaj do badan za bardzo ustawic sie nie chciala, wiercila sie ale niew ta strone co trzeba, raczki do buzi wkładało i obroty robilo.
IMG_0802.jpg

Załączniki

• IMG_0802.jpg
    IMG_0802.jpg
    19,1 KB · Wyświetleń: 46
reklama
Do góry