reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wizyty u lekarza, badania i zdrowie naszych Fasolek

reklama
Ja mam córcię z 30.11. (Andrzejki), a teraz termin na 31.01. no ale ma być cc 2 tyg.wcześniej.
No i jutro 7.30 USG genetyczne. Proszę o kciuki i pozytywne fluidy.

hehhe ja mam syna z 24 stycznia, córkę z 21 lutego a teraz termin mam na 28 stycznia (OM) lub 8 lutego (USG). Wszystkiei urodziny będą razem :cool::eek:

ja i moje siostry mamy tak urodziny, zawsze razem. średnia - 29 lipca, najmłodsza 8 sierpień i ja 13 sierpień. wszystkie w przeciągu 2 tygodni :)
grudnióweczka, &&& zaciśnięte! :tak:

Ja również trzymam mocno kciuki za wszystkie mamusie;) ja swoja wizytę mam dopiero pod koniec lipca, więc muszę jeszcze poczekać nim znów zobacze moja "literkę" :)

Trzymam kciuki za jutrzejsze wizyty :-)
U mnie Alex z 15 lipca, Victor 5 luty a teraz 15 styczen termin heh.
A chcialam miec termin na maj :-)
Ale po 2 latach staran nie bawialm sie w wyliczanie miesiaca I dzieki bogu bo kto wie czy by mi sie pozniej udalo :p

Witajcie dziewczyny :)
Przyszłam się z Wami przywitać i kontrolnie zameldować, że żyję i jestem i nigdzie się nie wybieram ;)
Po prostu nie mam zupełnie na nic czasu.
I pewnie nie uda mi się nadrobić tego wszystkiego co napisałyście przez ostatnie tygodnie :D bo widzę, że jest tego multum.
Mam nadzieję, że u Was wszystko w porządku. Że się trzymacie i rośniecie. I że to miłe grono nie uszczupliło się już o nikogo.

Pozdrawiam Was bardzo gorąco i melduję (żeby wstrzelić się w temat), że w środę czeka mnie usg prenatalne, a 24. 07 kolejna wizyta :)

No kochane, dla części z nas właśnie zaczyna się II trymestr :) trzymam za niego kciuki :) Oby ciąża lekką nam była ;)

Czesc kobietki. Przepraszam Was ze sie wczesniej nie odezwalam ale bylo tak jak przewidywalam... Wrocilam bardzo pozno w piatek z tego szpitala a w sobote z rana juz wyjezdzalismy na weekend troche sobie odpoczac po tym wszystkim...
A wiec tak: melduje ze obydwie wizyty (I ta u lekarza I w szpitalu) ok. Dzidziol mi rosnie :) Przeziernosc ok od 0.93 do 1.17. Kosc nosowa jest, serduszko tez wyglada poki co ok. jest symetryczne ma dwa przedsionki, dwie komory :) zastawki "klupia" jak szalone :) Moj mlodzieniec badz panienka mierzy w najdluzszym pomiarze 81mm :) I fika takie koziolki ze ciezko . Wzrostem dzidziol nadrobil wychodzilo w piatek 13+5 w porywach do 13+6. A termin o dziwo 8 stycznia :) Juz nic nie kumam z tych terminow ale posluguje sie raczej tymi tygodniami niz terminem produ, bo z Kuba tez tak mialam ze bylo ich kilka :)

A to moj bobek maly :)
bobek 3.jpg
Widac oczko I kawalek szczeki :)
Dziewczyny, dziekuje Wam za wszystki kciuki !!! Jestescie kochane!!!

Załączniki

• bobek 3.jpg
    bobek 3.jpg
    14,4 KB · Wyświetleń: 52
reklama
Anbas ale cudowne wieści!!! Dzidziol zdrowy to najważniejsze! I jak uroczy!!!

Ja, aż za tydzień genetyczne, jak przeżyć ten tydzień.:-)

Jeszcze nawiąże do Waszych rozmówek nt m-ca urodzenia dziecka
Ja córcię urodziłam w maju-cudowny m-c na rodzenie dzieci, cieplutko już i tak fajnie. Drugie też miało być z maju, miało być:-D:-D.

Do góry